Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Zakazana 26. sednica Skupštine opštine Velika Plana(petak, 10 sati)
Postavljeno: 29.11.2018.


Na dnevnm redu je ukupno 11 tačaka

Nenad Perić, predsednik Skupštine opštine Velika Plana, zakazao je 26. sednicu, ovog saziva, lokalnog parlamenta za petak, 30. novembar, u 10 sati.

Na dnevnom redu su sledeće tačke:

1. Usvajanje Zapisnika sa 25. sednice Skupštine opštine Velika Plana od 07.11.2018. godine.
2. Donošenje Odluke o kreditnom zaduživanju.
3. Donošenje Odluke o izmeni Odluke o utvrđivanju visine stope poreza na imovinu u opštini Velika Plana.
4. Donošenje Odluke o utvrđivanju prosečne cene kvadratnog metra odgovarajuće vrste nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2019. godinu na teritoriji opštine Velika Plana. 
5. Donošenje Rešenja o izmeni Rešenja o određivanju doktora medicine za stručno utvrđivanje vremena i uzroka smrti lica umrlih izvan zdravstvene ustanove, izdavanja potvrda o smrti na teritoriji opštine Velika Plana i utvrđivanja novčane naknade za obavljanje navedenog posla.
6. Donošenje Rešenja o imenovanju predsednika i članova Nadzornog odbora Javnog komunalnog preduzeća ''Miloš Mitrović'' Velika Plana.
7.Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Program o izmeni Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća ''Gradska toplana'' Velika Plana za 2018. godinu.
8.Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Program o izmeni Programa poslovanja Javnog komunalnog preduzeća ''Gradska toplana'' Velika Plana za 2018. godinu za korišćenje subvencija iz budžeta opštine Velika Plana.
9. Donošenje Rešenja o davanju saglasnosti na Odluku o raspodeli dobiti za 2017. godinu Javnog komunalnog preduzeća ''Gradska toplana'' Velika Plana.
10. Donošenje Rešenja o izmeni Rešenja o imenovanju članova Školskog odbora OŠ ''Vuk Karadžić'' Krnjevo.
11. Donošenje Rešenja o izmeni Rešenja o razrešenju i imenovanju predsednika i članova Upravnog i Nadzornog odbora Biblioteke ''Radoje Domanović'' Velika Plana.
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 23.04.2019.
Potpisana dva ugovora Opštine Velika Plana i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave vredna 14,8 miliona dinara
U pitanju su projekti Sanacija zapadnog krila opštine Velika Plana i e - Skupština - opremanje skupštine opštine Velika Plana sistemom za elektronsko glasanje
Postavljeno: 23.04.2019.
Prodajna Uskršnja izložba Dnevnog boravka "Puž" i PU "Čika Jova Zmaj" (sreda, u 17 časova)
Sva sredstva namenja su NURDOR-u, za pomoć deci oboleloj od karcinoma
Postavljeno: 23.04.2019.
Učenici "Palanačke gimnazije" postigli su odlične rezultate na smotri recitatora "Pesniče naroda mog"
Republičko takmičenje biće održano 17. i 18. maja u Valjevu
 


 
 
Kursna lista