Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Sportsko društvo Jasenica, planinarski i orijentiring klub obeležili 70 godina od osnivanja
Postavljeno: 02.12.2018.


U Palanci obeleženo i 25 godina rada Orijentiring saveza Srbije. Master orijentiring trka u centru grada i svečanost u opštinskoj sali

Sportsko društvo Jasenica u Palanci je organizacija duge, svetle tradicije, koja je kroz sedam decenija postojanja postala simbol grada, zdravog života, rezultata i druženja.

U okviru pomenutog kolektiva egzistiraju planinarski i orijentirng klub Jasenica. Planinari traju duže i imaju izuzetnu istoriju, članstvo i domete, dok su orijentirci u poslednje dve i po decenije izrasli u jedan od najtrofejnijih i najuspešnijih klubova u Srbiji i regionu.

Na svečan način obeležen je vredan jubilej 70 godina od osnivanja Sportskog društva Jasenica. Takođe, Palanka je bila domaćin i obeležavanja 25 godina rada Orijrntiring saveza Srbije.

U centru grada održana je Master orijentirng trka, uz učešće brojnih takmičara, gostiju i domaćih orijentiraca.

Centralna svečanost je održana u velikoj sali Skupštine opštine, gde su pojedinci, kolektivi, ustanove i svi zaslužni dobili vredna priznanja.


 

  
 

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 14.12.2018.
ŽKK Sistem domaćin turnira u mini basketu za devojčice u Palanci (nedelja, 9.30 sati)
Turnir se igra u okviru takmičenja KS CS
Postavljeno: 13.12.2018.
Palančanka Tijana Dimić osvojila zlatnu medalju u trci na 1.000 metara na mitingu budućih šampiona u Beogradu
Talentovana atletičarka i doskorađnja članica Jasenice zablistala u debitantskom nastupu u novom klubu Moravi iz Ćuprije
Postavljeno: 13.12.2018.
Apel JP “Putevi Srbije” zbog najave formiranja snežnog pokrivača i ledene kiše tokom noći između petka i subote, 14/15. decembar
JP ,,Putevi Srbije” još jednom apeluje na sve učesnike u saobraćaju da budu posebno oprezni u vožnji, prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, poštuju saobraćajnu signalizaciju, posebno ograničenja brzine.
 

 
 
Kursna lista