Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
U udruženju "Volja za životom" u Velikoj Plani u prisustvu opštinskih čelnika obeležen Svetski dan osoba sa invaliditetom(VIDEO)
Postavljeno: 04.12.2018.


Organizovana tribina sa korisnicima, članovima i roditeljima dece

U udruženju za osobe sa dečijom i cerebralnom paralizom "Volja za životom" i u dnevnom boravku "Lane" u Velikoj Plani obeležen je Svetski dan osoba sa invaliditetom.

Organizovana je tribina i debata, a pored nadležnih u udruženju, gosti su bili čelnici lokalne samouprave Igor Matković, predsednik Opštine i Nenad Perić, predsednik Skupštiue opštine Velika Plana.

U razgovorima su učestvovali i članovi udruženja, predstavnici institucija i ustanova, kao i roditelji dece korisnika dnevnog boravka.

Istaknut je značaj, projekti, razvoj i humana misija udruženja "Volja za životom", koje postoji 15 godina. Zaslužnim pojedincima i ustanovama su uručene zahvalnice.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 19.07.2019.
Policijska uprava Smederevo: Hapšenje zbog ubistva u pokušaju
Uhapšen J.G. (54) iz Kovina
Postavljeno: 19.07.2019.
Održana druga julska akcija dobrovoljnog davanja krvi u Palanci
Odziv Palančana je bio na zavidnom nivou
Postavljeno: 19.07.2019.
Nepromenjen režim saobraćaja na putu S. Palanka- V. Plana: Od 7 do 17 časova propuštaju se samo vozila prvog prioriteta, meštani i putnici prema Bresju, Baničini, Stojačku i Rači
Koristi se alternativni putni pravac Mukerovom ulicom u Palanci, preko Male Plane, Kruševa i Velikog orašja, kao i put preko Krnjeva
 


 
 
Kursna lista