Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
JKP Vodovod: Završeni radovi na čišćenju cevovoda u Trnovču, količine vode sa palanačkih izvorišta bile dovoljne za stabilno snabdevanje(VIDEO)
Postavljeno: 05.12.2018.


Potvrdilo se u praksi da su projekti i investicije u proteklih godinu dana na palanačkim izvorištima dali rezultate i vodosnabdevanja je i bez vode iz Trnovča bilo uredno

Kako je za TV Jasenicu potvrdio Srđan Borić, direktor JKP Vodovod u Palanci, radovi na čišćenju cevovoda u Fabrici vode u Trnovču su završeni. 

Trajali su od 25. novembra do 2. decembra,  a to je praksi značilo da se voda sa izvorišta u Trnovču nije koristila za preradu u sistemu vodosnabdevanja.

Voda se izvorišta u Trnovču se ponovo koristi za preradu od 4. decembra. 


U tih sedam dana, za vreme radova u Trnovču, količina vode sa palanačkog izvorišta je bila dovoljna za uredno vodosnabdevanje i potrošači nisu osetili nedostatak vode sa tog izvorišta. 

U nekom ranijem periodu, u situaciji kada voda iz Trnovča nije za upotrebu i preradu, dolazilo bi do ozbiljnih problema i restrikcija. Međutim, u proteklih godinu dana reaizovani su značajni projekti i investicije u sistemu vodosnabdevanja, posebno na palanačkom izvorištu, pa su količine vode uvećane za više od 50 litara u sekundi i u praksi se potvrdilo da Palanka ima stabilno snabdevanje i prerađuje potrebne zalihe vode.  
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.05.2019.
Palančanin Darko Lazić osvojio istorijsku "duplu krunu" sa fudbalerima Sarajeva: Prvenstvo i Kup BiH na Koševu!
Sjajni defanzivac jedan od najzalužnijih sa uspeh tima sa Koševa
Postavljeno: 18.05.2019.
Košarkaš palanačke Mladosti Minja Todorović nastupa za špansku ekipu IBAB na međunarodnom turniru u Belgiji
Talentovani Palančanin sa još dvojicom igrača iz Srbije, nastupa za prestižni tim i akademiju iz Barselone za igrače do 19 godina
Postavljeno: 18.05.2019.
U Svilajncu održan Veliki regionalni sajam zapošljavanja
Okupilo se 30 kompanija i ponudilo 400 novih radnih mesta
 


 
 
Kursna lista