Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Učenici tehničke škole "Dragačevo" iz Guče posetili Institut Goša
Postavljeno: 25.12.2018.


Cilj posete bio je da se djaci upoznaju sa delatnostima koje ova naučno istraživačka institucija sprovodi u oblasti novih tehnologija zavarivanja.

Institut Goša je akreditovana istraživačko-razvojna organizacija u oblasti tehničko tehnoloških nauka, za obavljanje naučno-istraživačke delatnosti od opšteg interesa. Danas je ovu instituciju posetilo 33 djaka srednje tehničke škole „Dragačevo“ iz Guče koji su imali priliku da se upoznaju sa novim tehnologijama zavarivanja koje su veoma značajne za njihovo dalje školovanje.

Pored stručnog predavanja na temu implementacije novih tehnologija zavarivanja, učenici su sa profesorima i direktorom škole obišli akreditovane laboratorije Instituta Goša, i upoznali se sa sertifikatima koje mogu dobiti u ovoj istraživačko razvojnoj instituciji.

Inače, stučnu obuku Instituta Goša prošlo je i 6 profesora ove obrazovne ustanove koji su istakli da je ovakav program veoma značajan za primenu stečenih znanja, dalje usavršavanje i pronalazak posla za bravare varioce.
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.03.2019.
Saopštenje OO SNS u Smederevskoj Palanci
OO SNS Smederevska Palanka, svom snagom je uz predsednika Aleksandra Vučića i pruža mu bezrezervnu podršku, kaže se između ostalog u saopštenju Palanačkog Opštinskog odbora
Postavljeno: 18.03.2019.
Zorana Mihajlović i Vanja Udovičić u poseti Smederevskoj Palanci
Tom prilikom planirani su sastanci sa načelnikom Podunavskog okruga Nebojšom Pavlovićem i predsednikom opštine Smederevska Palanka Nikolom Vučenom, objavljeno je na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture
Postavljeno: 18.03.2019.
Počelo prijavljivanje dece za upis u novu radnu godinu u PU „Čika Jova Zmaj“
Prijavljivanje će trajati od 18. do 29. marta
 

 
 
Kursna lista