Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Opština Smederevska Palanka obezbedila novogodišnje paketiće za decu iz porodica koje su korisnici socijalne pomoći
Postavljeno: 26.12.2018.


Novogodišnji paketići biće podeljeni u petak, 28. decembra, u 11 časova u Sali Gradskog pozorišta u Palanci

Još jedan lep gest čelnika opštine Smederevska Palanka. Naime, predstavnici naše opštine su uz pomoć donatora uspeli da obezbede novogodišnje paketiće za decu starosti do 10 godina iz porodica koje su korisnici socijalne novčane pomoći. Paketići će biti podeljeni u petak, 28. decembra, u 11 sati u sali Gradskog pozorišta u Palanci.

Kako je za našu televiziju rekao predsednik opštine, Nikola Vučen, oko 300 dece, čiji su roditelji korisnici novčane socijalne pomoći, dobiće novogodišnje paketiće koje su obezbeđeni preko Saveta za socijalna pitanja kancelarije za mlade grada Niša. On je napomenuo da je u pitanju oko 150 paketića, dok je isti taj broj obezbedila lokalna samouprava.

Sve porodice čija deca prisustvuju dodeli paketića biće obaveštena od strane Centra za socijani rad iz Smederevske Palanke.Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 19.07.2019.
Održana druga julska akcija dobrovoljnog davanja krvi u Palanci
Odziv Palančana je bio na zavidnom nivou
Postavljeno: 19.07.2019.
Nepromenjen režim saobraćaja na putu S. Palanka- V. Plana: Od 7 do 17 časova propuštaju se samo vozila prvog prioriteta, meštani i putnici prema Bresju, Baničini, Stojačku i Rači
Koristi se alternativni putni pravac Mukerovom ulicom u Palanci, preko Male Plane, Kruševa i Velikog orašja, kao i put preko Krnjeva
Postavljeno: 19.07.2019.
Zbog radova na sanaciji putne infrastrukture u opštini S. Palanka moguće su izmene autobuskog saobraćaja PO „Lasta“
To se odnosi na putne linije ka Kragujevcu, Velikoj Plani, Kusatku (Počevica i Kosovac), Baničini, Vodicama, Cerovcu, Bašinu i Mramorcu.
 


 
 
Kursna lista