Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
ePodunavlje: Aleksandar Račić - pravi čovek na pravom mestu!
Postavljeno: 28.12.2018.


Aleksandar Račić, diplomirani inženjer mašinstva sa dugogodišnjim i bogatim iskustvom u raznim grana privrede i obrazovanja, pre nekoliko dana imenovan je za vd direktora JKP "Miloš Mitrović" u Velikoj plani, preduzeću u u kojem je do 2016. godine bio samostalni referent za mašinske poslove, sa velikom podrškom u redovima zaposlenih.

- Naša misija je da osiguramo kvalitetnu uslugu kada je reč o distribuciji pitke vode, kao i ostalim uslugama iz delatnosti preduzeća, koja se kontinuirano unapređuju u skladu sa sistemom kvaliteta i potrebama korisnika i lokalne samouprave. Zadovoljstvo korisnika usluga garancija je kvalitetnih usluga našeg opstanka i poslovnog uspeha. Zadovoljstvo zaposlenih koji bi svojim radom trebali da doprinesu odličnom kvalitetu usluga i procesa rada, okruženje u kojem su svi zaposleni kvalifikovani i sposobni da obave poverene zadatke, održavanje infrastrukuture i kvalitetni uslovi rada, zaštita na radu i bezbedna radna sredina u skladu sa sigurnosnim zahtevima i zakonskom regulativom. Uspeh Javnog komunalnog preduzeća "Miloš Mitrović" je i naš lični uspeh, istakao je Račić za portal ePodunavlje.

On ističe da je vizija preduzeća, na temelju tehničko-tehnoloških i ljudskih resursa, principa ekonomskeodrživosti očekivanje osnivača i lokalne zajednice, stalnim unapređenjem kroz inovativnost i kreativnost, da budu lider u pružanju kvalitetnih usluga u snabdevanju pitkom vodom i drugim komunalnim uslugama uz istovremeno očuvanje i unapređenje životne sredine, a na zadovoljstvo društvene zajednice izaposlenih u JKP "Miloš Mitrović".

- Cilj nam je da svi naši potrošači imaju kontinuirano i kvalitetno snabdevanje, higijensko ispravnu vodu za piće, kao i obezbeđeno odvođenje otpadnih voda u skladu sa važećim ekološkim standardima.  Dugoročni cilj definisan je vizijom našeg preduzeća, koji je uzet u obzir u definisanju ciljeva. Želimo da JKP "Miloš Mitrović" postane uzor uspešnog preduzeća u Srbiji, sa savremenom tehnologijom, razvijenim ekonomskim i tehničkim sektorom, kvalitetnim kadrovima koji odgovorno i sa zadovoljstvom obavljaju svoj posao, tako da mogu odgovoriti na sve zahteve potrošača, ističe Račić.

Vrednosti kojima se JKP "Miloš Mitrović" rukovodi su:

- Kvalitet i usmerenost na potrošače: prepoznaju potrebe potrošača i daju doprinos u ostvarivanju njihovih ciljeva nudeći im visokokvalitetnu uslugu.

- Profesionalnost i odgovornost u obavljanju poslova i zadataka zaposleni postupaju savesno i odgovorno, ispravno, pravedno, u skladu sa najvišim profesionalnim standardima, propisima i rokovima, izgrađujući pri tome odnose međusobnog poverenja i saradnje.

- Ekološka osveštenost, temelj za buduće generacije, grade zajedno sa lokalnom samoupravom štiteći životnu okolinu, brinući o kvalitetu života u zajednici u kojoj posluju i o održivom razvoju.

- Timski rad: pružanje kvalitetne usluge i stvaranje novih vrednosti za širu zajednicu rezultat je timskog rada. Zajedničkim delovanjem doprinose razvoju preduzeća, uz potpuno uvažavanje individualnosti svakog zaposlenog kao i posebnosti okruženja u kojem posluju.

- Lični razvoj: svaki zaposleni poseduje potencijale za unapređenjem te im preduzeće i omogućava dalji razvoj i usavršavanje. Posebno se ceni i podstiče razvoj ljudskih potencijala, u cilju stvaranja dodatne vrednosti za svakog pojedinca i preduzeća u celini.

Obzirom da je realizacija poslovnog plana velika šansa i preduslov održivosti ovog preduzeća, javnost očekuje od korisnika usluga i osnivača da im pruže podršku i na adekvatan način doprinesu uspehu u skladu sa svojim obavezama i mogućnostima.

Izvor: ePodunavlje

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 19.06.2019.
ePodunavlje: Doneto Rešenje o rušenju objekta "Palanka Promet" u Njegoševoj
Postavljeno: 19.06.2019.
Lekarski pregledi za radnike i zaposlene, vozačku dozvolu i obuka iz prve pomoći u Palanačkom Domu zdravlja
Pregledi će biti organizovani u ponedeljak, 24. maja, od 8 časova
Postavljeno: 19.06.2019.
Edukacija na temu postupanje u slučajevima terorizma i upravljanje vanrednim situacijama na lokalnom nivou u Maloj sali opštine Smederevska Palanka
Predavači su bili predstavnici Centra za krizni menadžment iz Beograda
 


 
 
Kursna lista