Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
AMSS: Jak mraz i sneg otežavaju prohodnost saobraćaja u Srbiji
Postavljeno: 04.01.2019.


Kako smo saznali od nadležnih iz preduzeća Niskogradnja, koje obavlja poslove zimske službe, svi putevi u Smederevskoj Palanci su prohodni

Kako su meteorolozi I najavili, u Srbiji je osvanulo hladno jutro, a u pojedinim delovima naše zemlje visina snežnog pokrivača dostiže i pola metra.

Kako je saopštio Auto-moto savez Srbije, bačena so pri niskim temperaturama nema pravi efekat, pa na mnogobrojnim deonicama ima leda na putu, a jak mraz otežava prihodnost saobraćaja i čišćenja puteva u Srbiji. Pošto su pred nama dani koji će biti u znaku pravih zimskih uslova vožnje, što na pojedinim putevima može doneti usporenu vožnju sa povremenim prekidima u saobraćaju, pa vozači na to moraju biti spremni. Vozačima se savetuje da, uz više strpljenja, u rezervoarima svojih automobila uvek imaju dovoljnu količinu goriva.

Kako smo saznali od nadležnih iz preduzeća “Niskogradnja” koje obavlja poslove zimske službe u Smederevskoj Palanci, svi putevi su prohodni a ekipe ovog preduzeća su u stalnom dežurstvu. Tokom prethodne noći, sve ulice I prioriteta, kao I ulice pod usponima 2. i 3. prioriteta su posute solju. Svi prilazi selima posuti su solju I rizlom tako da se saobraćaj odvija bez posebnih poteškoća.Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 25.06.2019.
Palančanka Ivana Đurić u atletskoj reprezentaciji Srbije na predstojećem juniorskom Prvenstvu Balkana
Atletičarka Jasenice bacaće koplje na velikom takmičenju u Rumuniji 2. i 3. juna
Postavljeno: 25.06.2019.
Informativna sesija o finansijskoj podršci Kraljevine Norveške za privrednike u Velikoj Plani
U pitanju je projekat "Norveška za vas-Srbija"
Postavljeno: 25.06.2019.
JKP „Opštinska groblja“: Odložen početak naplate parkiranja u Palanci
Naplata parkiranja je trebalo da startuje 1. jula, međutim početak se odlaže do daljnjeg, saopštili su nadležni
 


 
 
Kursna lista