Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Petorica boksera Goše na pripremama reprezentacije Srbije
Postavljeno: 09.01.2019.


Dušan Janjić, Kristijan Jovanović i trener Nenad Dimitrijević sa seniorskom reprezentacijom na Zlatiboru, a Mateja Petrovski, Radomi Jovanović i Momčilo Janjić u Banji Koviljači sa mladjim selekcijama Srbije

Još jedno značajno priznanje za palanački boks i sport uopšte. Naime, petorica boksera Goše otputovala su na pripreme reprezentativnih selekcija Srbije, po čemu je palanački sportski kolektiv najuspešniji u zemlji.

Seniori Dušan Janjić, prva pesnica Goše i jedan od najboljih u zemlji i Kristijan Jovanović su na Zlatiboru sa seniorskom reprezentacijom. Pripreme predvodi novi selektor Miodrag Perunović, a u stručnom štabu je iskusni trener Goše Nwnad Dimitrijević.

Na pripremama mlađih selekcija Srbije su tri boksera iz Palanke. To su Momčilo Janjić, Mateja Petrovski i Radomir Jovanović. Oni su aduti za predstojeća značajna takmičenja.

Inače, oba pripremna ciklusa na Zlatiboru i u Banji Koviljači traju 21 dan.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.01.2019.
Košarkaši palanačke Mladosti u subotu nastavljaju sezonu u Drugoj ligi Srbije: Na startu derbi sa Napretkom iz Aleksinca
Duel drugog i trećeg tima na tabeli nas programu je u Palanci, u subotu u 19 sati
Postavljeno: 17.01.2019.
Počinje Otvoreno prvenstvo Smederevske Palanke u preferansu
Turnir traje od 17. januara do 4. februara. Prvo kolo zakazano je za četvrtak, 17. januara, u 17 sati.
Postavljeno: 16.01.2019.
Udružene "Kolo Čeze" iz Palanke u saradnji sa lokalnom samoupravom podelilo 500 besplatnih obroka za socijalno ugroženo stanovništvo(VIDEO)
Nastavljena humana akcija, koja se realizuje svakog 16. dana u mesecu
 

 
 
Kursna lista