Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Predsednik opštine Nikola Vučen obišao radove na sanaciji sistema grejanja u OŠ „Đorđe Jovanović“ u Selevcu
Postavljeno: 10.01.2019.


Nastava u ovoj obrazovnoj ustanovi počeće u ponedeljak, 14. januara

Zbog problema sa sistemom grejanja, nastava za učenike OŠ „Đorđe Jovanović“ u Selevcu, nije počela kako je planirano prema kalendaru Ministarstva prosvete 9. januara, već je prolongirana za ponedeljak 14. januar.

To je za našu televiziju potvrdio predsednik opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen, koji je obišao radove na sanaciji sistema grejanja u ovoj obrazovnoj ustanovi.

On je istakao da je Radna grupa, koju je oformila opština Smederevska Palanka, utvrdila da postoji problem sa sistemom grejanja pa je zbog hladnih učionica, nastava odložena. Trenutno se na terenu nalaze ekipe koje saniraju kotao na tečno gorivo (naftu) i prema rečima čelnika lokalne samouprave, on će biti pušten u rad do kraja sedmice tako da će nastava u ponedeljak moći uredno da se odvija.

O odluci da se odloži nastava, obaveštena je i Školska uprava u Požarevcu, i đaci će u narednom periodu nadoknaditi izgubljene časove, rekao je Nikola Vučen.

 „Za veoma kratak vremenski period uspeli smo da rešimo probleme koje smo nasledili, a koji se tiču kotlarnica, ne samo u gradskim školama već i u seoskim sredinama. Ono što moram da naglasim je to da sve ostale škole na teritoriji opštine Smederevska Palanka, imaju uredno grejanje i snabdevene su sa neohodnim derivatima“, istakao je predsednik opštine Smederevska Palanka.
 Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 26.03.2019.
Preventivna predavanja stručnjaka Doma zdravlja za učenike palanačkih srednjih škola: Prevencija karcinoma dojke za đake Palanačke gimnazije
U prva tri meseca glavna sestra Službe patronaže Danijela Petrović sa saradnicima realizovala 70 predavanja sa oko 1800 učesnika, za učenike sve tri srednje škole u Palanci
Postavljeno: 26.03.2019.
PSSS Smederevo organizuje celodnevni seminar za poljoprivredne proizvođače u Smederevskoj Palanci
Četrvtak, 28. mart u 10h, u Velikoj sali SO
Postavljeno: 26.03.2019.
JKP Vodovod: Počeli radovi na sanaciji taložnika vode u postrojenju za preradu
U narednom periodu očekuje se početak radova na kopanju nova tri bunara, potvrdili su nadležni
 

 
 
Kursna lista