Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Završeni radovi na na saniranju sistema grejanja u OŠ Đorđe Jovanović u Selevcu: Nastava od ponedeljka, 14. januara
Postavljeno: 11.01.2019.


Ovu informaciju potvrdio je Nikola Vučen, čelnik palanačke Opštine

Nikola Vučen, predsednik opštine S. Palanka, obavestio je javnost da su radovi na sanaciji sistema grejanja u OŠ Đorđe Jovanović u Selevcu završeni i da su se stekli uslovi za početak nastave u novoj godini od ponedeljka, 14. januara:

"Poštovani roditelji đaka O.Š. "Đorđe Jovanović" iz Selevca,

Upravo su završeni radovi na sistemu za grejanje i puštanje u rad kotla na tečno gorivo. Očišćena je kompletna instalacija sistema i provera grejnih tela u celoj školi. Postavljaju se dve nove cisterne ukupnog kapaciteta 2000 litara.

U ovom trenutku sve funkcioniše u najboljem redu, škola će od večeras početi da se greje punim kapacitetom, što će omogućiti da deca u ponedeljak uđu u tople učionice.

Ovom prilikom želim da se posebno zahvalim domaru škole, gospodinu Goranu, koji je uprkos višegodišnjim problemima sa grejnim sistemom uspevao da održava kotlarnicu u ovakvom redu kakva je ona danas.

Molim sve roditelje za razumevanje."
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.03.2019.
Saopštenje OO SNS u Smederevskoj Palanci
OO SNS Smederevska Palanka, svom snagom je uz predsednika Aleksandra Vučića i pruža mu bezrezervnu podršku, kaže se između ostalog u saopštenju Palanačkog Opštinskog odbora
Postavljeno: 18.03.2019.
Zorana Mihajlović i Vanja Udovičić u poseti Smederevskoj Palanci
Tom prilikom planirani su sastanci sa načelnikom Podunavskog okruga Nebojšom Pavlovićem i predsednikom opštine Smederevska Palanka Nikolom Vučenom, objavljeno je na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture
Postavljeno: 18.03.2019.
Počelo prijavljivanje dece za upis u novu radnu godinu u PU „Čika Jova Zmaj“
Prijavljivanje će trajati od 18. do 29. marta
 

 
 
Kursna lista