Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Palanačka džudistkinja Milica Manojlović osvojila bronzanu medalju na međunarodnom turniru u Rumuniji
Postavljeno: 29.01.2019.


Članici Karađorđa za dlaku, zbog tehničke greške, izmakao plasman u finale veoma jakog nadmetanja

Džudistkinja palanačkog Karađorđa Milica Manjlović (15) nastavila je seriju sjajnih rezultata i osvajanja medalja na značajnim takmičenjima. Ona je zablistala i na međunarodnom planu, potrdivši da je spremno da se nosi i sa jakom evropskom konkurencijom.

Talentovana Palančanka je imala odličan nastup na izuzetno kvalitetnom turniru u rumunskom gradu Turnu Severinu. Milica je osvojila treće mesto i bronzanu medalju, u kadetskoj konkurenciji, do 63 kg težine.

Prve dve protivnice dobila je efektno, takozvanim iponom. U polufinalu je protiv zemljakinje iz Srbije, takođe poentirala iponom, ali je nakon sudijske odluke pustila protivnicu iz zahvata, pa je drugi sudija "poništio" prvobitnu odluku. U nastavku borbe za zaltni bod, Milica je dodeljen kazneni poen i izgubila je, iako bila je mnogo bolja i spletom okolnosti i nepažnjom nije se domogla meča za zlatnu medalju.

Kako je naglasio njen trener i otac Goran Manojlović, Milica je zaslužila finale, bila je spremna za prvo mesto, ali je zbog neiskustva "pustila" protivnicu, nije zadržala zahvat iponom u potrebnom vremenu i to ju je koštalo pobede. Takođe, iskusni stručnjak tvrdi da su sudije umnogome kumovale ishodu borbe.

Ipak, ovo je novi izuzetan domet i potvrda da je Milica Manojlović spremna i za evropske uspehe i medalje.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 23.04.2019.
Potpisana dva ugovora Opštine Velika Plana i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave vredna 14,8 miliona dinara
U pitanju su projekti Sanacija zapadnog krila opštine Velika Plana i e - Skupština - opremanje skupštine opštine Velika Plana sistemom za elektronsko glasanje
Postavljeno: 23.04.2019.
Prodajna Uskršnja izložba Dnevnog boravka "Puž" i PU "Čika Jova Zmaj" (sreda, u 17 časova)
Sva sredstva namenja su NURDOR-u, za pomoć deci oboleloj od karcinoma
Postavljeno: 23.04.2019.
Učenici "Palanačke gimnazije" postigli su odlične rezultate na smotri recitatora "Pesniče naroda mog"
Republičko takmičenje biće održano 17. i 18. maja u Valjevu
 


 
 
Kursna lista