Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Bokseri Goše završili reprezentatvne pripreme na Zlatiboru i u Banji Koviljači(VIDEO)
Postavljeno: 03.02.2019.


Petorica kandidata za nastupe na evropskim i svetskim nadmetanjima u selekciji Srbije opravdali očekivanja

Boks klub Goša iz Palanke može se podičiti da ima sedam reprezentativaca i kandidata za učešće na velikim evropskim i svetskim takmičenjima, seniora i mlađih selekcija.

Njih petorica su završili ciklus reprtezentzativnih priprema na Zlatiboru i u Banji Koviljači i vratili se u Palanku, gde su nastavili sa klupskim treninzima.

Na Zlatiboru su boravili senior Dušan Janjić, trenutno najbolji srpski bokser i Kristijan Jovanović, mlađi senior i veliki talenat. Sa njima je, u stručnom štabu selektora Miodraga Perunovića, bio i trener Goše Nenad Dimitrijević.

U Banji Koviljači, na priprema mlađih selekcija Srbije, bila su tri palanačka boksera Mateja Petrovski, Radomir Đorđević i Momčilo Janjić.

Takođe, još dvojica boksera Goše su u planovima selektora, što je potvrda da je klub iz Palanke među najuspešnijima u zemlji.

Inače, Dušana Janjića očekuje nastavak ekipne Prve lige Srbije, gde nastupa za Metalac iz Valjeva, zajedno sa još jednim Palančaninom Milutinom Stankovićem, kao i Kristijana Jovanović, koji brani boje Radničkog iz Kragujevca. 

Veliki izazov za Dušana Janjić biće učešće na velikom međunarodnom turniru "Strandžat kup" u Bugarskoj, sredinom februara.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 23.04.2019.
Potpisana dva ugovora Opštine Velika Plana i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave vredna 14,8 miliona dinara
U pitanju su projekti Sanacija zapadnog krila opštine Velika Plana i e - Skupština - opremanje skupštine opštine Velika Plana sistemom za elektronsko glasanje
Postavljeno: 23.04.2019.
Prodajna Uskršnja izložba Dnevnog boravka "Puž" i PU "Čika Jova Zmaj" (sreda, u 17 časova)
Sva sredstva namenja su NURDOR-u, za pomoć deci oboleloj od karcinoma
Postavljeno: 23.04.2019.
Učenici "Palanačke gimnazije" postigli su odlične rezultate na smotri recitatora "Pesniče naroda mog"
Republičko takmičenje biće održano 17. i 18. maja u Valjevu
 


 
 
Kursna lista