Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Opštinsko kinološko društvo "Palanka" radi na organizaciji ovogodišnjih izložbi
Postavljeno: 05.02.2019.


U planu su dve manifestacije

Opštinsko kinološko društvo „Palanka“  i u ovoj 2019. godini nastavlja sa svojim aktivnostima. Za ovu godinu planirane su dve značajne manifestacije.
 
Prva manifestacija jeste Državno prvenstvo za šarplanince koje se održava od 1993. godine,a ovoga puta bće održano 24. marta na Kiseljaku. Ovo je,kako tvrde iz kinološkog društva najjača izložba i po broju ali i po kvalitetu pasa. Organizatori se nadaju da će ih ove godine vremenski uslovi poslužiti i da neće biti problema kao što je to bio slučaj prethodne godine.
 
Druga manifestacija koja će biti održana 7. aprila je Nacionalna izložba pasa svih rasa. Što se tiče sudija,petorica će biti iz Srbije,dok će u suđenju učestvovati i dvojica stručnjaka iz Makedonije. Prethodnih godina učestvovalo je od 7 do 10 stranih zemalja,pa se ništa manje ne očekuje ni za ovu godinu. Interesntno je,što se na ovoj izložbi sve više pojavljuju retke rase pasa.
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 23.04.2019.
Potpisana dva ugovora Opštine Velika Plana i Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave vredna 14,8 miliona dinara
U pitanju su projekti Sanacija zapadnog krila opštine Velika Plana i e - Skupština - opremanje skupštine opštine Velika Plana sistemom za elektronsko glasanje
Postavljeno: 23.04.2019.
Prodajna Uskršnja izložba Dnevnog boravka "Puž" i PU "Čika Jova Zmaj" (sreda, u 17 časova)
Sva sredstva namenja su NURDOR-u, za pomoć deci oboleloj od karcinoma
Postavljeno: 23.04.2019.
Učenici "Palanačke gimnazije" postigli su odlične rezultate na smotri recitatora "Pesniče naroda mog"
Republičko takmičenje biće održano 17. i 18. maja u Valjevu
 


 
 
Kursna lista