Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Stručni seminari za profesore i nastavno osoblje MEŠ Goša i sednica Nadzornog odbora Zajednice mašinskih škola Srbije
Postavljeno: 06.02.2019.


Palanačka obrazovna ustanova u dva dana domaćin tri značajna događaja

Radna atmosfera u Mašinsko- elektrotehničkoj školi Goša u Palanci. Učenici su na zimskom raspustu, ali su aktivni profesori i rukobodstvo ove obrazovne ustanove.

Organizovana su dva stručna seminara za profesore i nastavno osoblje, sa akreditovanim predavačima Ministarstva prosvete. Prvi se odnosio na primenu elektronskog dnevnika u nastavi, a ovaj projekat će u MEŠ Goša zvanično zaživeti 1. septembra.

Drugi seminar je upriličen na temu "Samoevaluacijom do dobre škole". Reč je dvodnevnim predavanjima, a polaznici su podeljeni u dve grupe.

Palanačka obrazovna ustanova bila je domaćin sednice Nadzornog odbora Zajednice mašinskih škola Srbije. Na dnevnom redu bila su aktuelna piutanja i teme, kao i usvajanje završnog računa za prošlu godinu. Inače, predsednik Nadzornog odbora je Vladan Starčević, direktor MEŠ Goša.
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.08.2019.
Start fudbalske sezone za palanačke klubove: Pobede Jasenice 2017, Kusačana, Golopčana, bod za Cerovac, poraz Radnika na Koloniji
Odigrani mečevi 1. kola Podunavske okružne lige
Postavljeno: 18.08.2019.
Ekipe "Armagedona" koje su predstavljale Smederevsku Palanku vicešampioni Srbije u basketu 3x3 u muškoj i ženskoj konkurenciji
Palanački timovi ostvarili veliki uspeh i osvojili druga mesta na finalnom turniru u Novom Sadu
Postavljeno: 18.08.2019.
"Ćebe fest" u Velikoj Plani od 19. do 23. avgusta
Festival i bioskop na otvorewnom drugu godinu zaredom
 


 
 
Kursna lista