Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
U toku su radovi na zameni radijatora u OŠ "Radomir Lazić" u Azanji
Postavljeno: 08.02.2019.


Sredstva je obezbedila lokalna samouprava. Predsednik opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen, danas je posetio ovu obrazovnu ustanovu

U toku zimskog raspusta u OŠ „Radomir Lazić“ u Azanji izvode se radovi na zameni radijatora u hodnicima ove obrazovne ustanove. Sredstva je obezbedila lokalna samouprava, a danas je ovu osnovnu školu posetio predsednik opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen, sa saradnicima.

Nakon zamene kotla u Oš „Heroj Ivan Muker“ i rešavanja problema sa sistemom grejanja  u OŠ „Đorđe Jovanović“ u Selevcu, nastavlja se sanacija sistema grejanja u školama na teritoriji naše opštine. Naime, na dva sprata OŠ „Radomir Lazić“, u hodnicima je umesto 2 koliko je bilo, sada postavljeno 11 radijatora. 

Prema rečima čelnika lokalne samourave, Nikole Vučena, Radna grupa opštine Smederevska Palanka svakodnevno proverava situaciju sa  grejanjem u svim obrazovnim ustanovama na teritoriji naše opštine, kako bi nadležni pravovremeno reagovali i kako bi se nastava nesmetano odvijala.

Pored zamene radijatora u hodnicima OŠ "Radomir Lazić" u Azanji, pre nekoliko dana je u školi u Vlaškom Dolu zamenjena kompletna elektro instalacija.

Inače, vrednost radova u OŠ "Radomir Lazić" za koje je sredstva obezbedila opština Smederevska Palanka, iznosi blizu 400.000 dinara.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 16.02.2019.
Održano 23. Savetovanje pčelara Donje Jasenice u Palanci
Veliki odziv pčelara iz cele Srbije. Stručna predavanje i eminentni gosti
Postavljeno: 16.02.2019.
Dece iz Predškolskie ustanove "Čika Jova Zmaj" u Palanci otputovala na Zlatibor(VIDEO)
Na sedmodnevnom zimovanju boraviće 92 deteta i 14 vaspitača. Destinacija na Zlatiboru je odmaralište Golija
Postavljeno: 16.02.2019.
IN MEMORIAM: Dr Milan Stojić (1938-2019)
Poznati palanački stomatolog biće sahranjen u nedelju, 17. februara na Starom groblju u Palanci
 

 
 
Kursna lista