Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
ePodunavlje: Predsednik Vučić posetu Podunavskom okrugu započinje u Velikoj Plani
Postavljeno: 07.03.2019.


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posetu Podunavskom okrugu, 9. marta u okviru predsedničke kampanje "Budućnost Srbije", započeće u Velikoj Plani, potom ide u Smederevsku Palanku i Smederevo.

U Velikoj Plani predsednik Vučić posetiće novi pogon tekstilne kompanije "Makaron Moda", u koji su vlasnici uložili dva miliona evra. Imaju zaposleno 150 radnika, a najavljuju proširenje kapaciteta do 400 radnih mesta. Potom će posetiti rekonstruisanu biblioteku "Radoje Domanović", koja ove godine obeležava 70 godina postojanja.

Posetu Smederevskoj Palanci započeće obilaskom fabrike opreme i mašina "Goša FOM", a potom će obići rekonstruisani Narodni muzej. Potom će posetiti štandove mladih poljoprivrednika u Azanja, koji će ga dočekati ispred svoje zemljoradničke zadruge stare 125 godina. Posetu Smederevskoj Palanci predsednik Vučić završiće obilaskom pogona za proizvodnju konzumnih jaja "Mikros Union" u Selevcu, čiji je godišnji proizvodni kapacitet 60 miliona jaja.

Predsednik Vučić će u Smederevu posetiti Gimnaziju, osnovanu 1871. godine, koju pohađa 740 učenika i na kojoj su započeti obimni radovi na rekonstrukciji, vredni 168 miliona dinara. Posle posete Gimnaziji, predsednik Vučić će se obratiti građanima na centralnom trgu, gde se očekuje više od 10.000 ljudi.

Kampanju "Budućnost Srbije" predsednik Vučić je započeo 7. februara. Najavljujući kampanju, on je izjavio da će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate i dalje planove, kao i da čuje njihove primedbe.

- Naš slogan je "Budućnost Srbije". Smatramo da smo promenili izgled zemlje. Stvari nisu idealne, nikada neće ni biti, ali smo mnogo toga dobro učinili, a možemo i hoćemo još napornije da radimo, rekao je Vučić.

On očekuje da obiđe više od 100 opština, da čuje primedbe ljudi, šta ih tišti, kao i da im se pokaže "koliko smo škola, vrtića, bolnica otvorili ili obnovili, a u kakvom su katrastrofalnom stanju bili."

Izvor: ePodunavlje
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.06.2019.
Elektrodistribucija: Sutra, u petak 21. juna, bez struje deo Kusatka
Isključenje će biti u vremenu od 10 do 12 časova. Razlog su radovi na mreži.
Postavljeno: 20.06.2019.
Završeno polaganje ispita male mature za buduće srednjoškolce
Učenici danas polagali test iz matematike
Postavljeno: 20.06.2019.
Počela rekonstrukcija regionalnog puta Smederevska Palanka-Topola u dužini od 3.5 km
Radovi se izvode na deonici Cerovac- Bašin. Izvođač PZP Kragujevac.
 


 
 
Kursna lista