Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u subotu, 9. marta, u Velikoj Plani, Smederevskoj Palanci i Smederevu
Postavljeno: 07.03.2019.


Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, posetu Podunavskom okrugu, 9. marta u okviru predsedničke kampanje "Budućnost Srbije", kako saznajemo, započeće u Velikoj Plani, potom ide u Smederevsku Palanku i Smederevo gde će se građanima obratiti na centralnom trgu u 12 časova.

U Velikoj Plani predsednik Vučić posetiće između ostalog i rekonstruisanu biblioteku "Radoje Domanović", koja ove godine obeležava 70 godina postojanja.

Tokom posete Smederevskoj Palanci obići će i Narodni muzej koji je rekonstruisan nakon više od 30 godina. Rekonstrukcija je završena za dva meseca a u nju je uloženo oko  6 miliona dinara.

U Azanji će  posetiti štandove mladih poljoprivrednika.

Posetu Smederevskoj Palanci predsednik Vučić završiće obilaskom pogona za proizvodnju konzumnih jaja "Mikros Union" u Selevcu, čiji je godišnji proizvodni kapacitet  oko 60 miliona jaja i spada među najveće u Srbiji.

Predsednik Vučić će u Smederevu posetiti Gimnaziju, osnovanu 1871. godine, koju pohađa 740 učenika i na kojoj su započeti obimni radovi na rekonstrukciji, vredni 168 miliona dinara. Posle posete Gimnaziji, predsednik Vučić će se obratiti građanima na centralnom trgu, gde se očekujviše od 10.000 ljudi.

Kampanju "Budućnost Srbije" predsednik Vučić je započeo 7. februara. Najavljujući kampanju, on je izjavio da će obići svih 29 okruga u Srbiji kako bi građanima predstavio postignute rezultate i dalje planove, kao i da čuje njihove primedbe.

-Naš slogan je "Budućnost Srbije". Smatramo da smo promenili izgled zemlje. Stvari nisu idealne, nikada neće ni biti, ali smo mnogo toga dobro učinili, a možemo i hoćemo još napornije da radimo, rekao je Vučić.

On očekuje da obiđe više od 100 opština, da čuje primedbe ljudi, šta ih tišti, kao i da im se pokaže "koliko smo škola, vrtića, bolnica otvorili ili obnovili, a u kakvom su katrastrofalnom stanju bili".Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 19.06.2019.
ePodunavlje: Doneto Rešenje o rušenju objekta "Palanka Promet" u Njegoševoj
Postavljeno: 19.06.2019.
Lekarski pregledi za radnike i zaposlene, vozačku dozvolu i obuka iz prve pomoći u Palanačkom Domu zdravlja
Pregledi će biti organizovani u ponedeljak, 24. maja, od 8 časova
Postavljeno: 19.06.2019.
Edukacija na temu postupanje u slučajevima terorizma i upravljanje vanrednim situacijama na lokalnom nivou u Maloj sali opštine Smederevska Palanka
Predavači su bili predstavnici Centra za krizni menadžment iz Beograda
 


 
 
Kursna lista