Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Aleksandar Vučić u poseti biblioteci "Radoje Domanović" u Velikoj Plani i obraćanje građanima (VIDEO)
Postavljeno: 11.03.2019.


Šanse za dovođenje investitora 50:50

"Šanse su na nam 50:50 da dovedemo ovde u okolini još jednog velikog investitora. Dve zemlje su nam bile konkurencija - Rumunija i Bugarska, a ostali smo sada samo mi i još jedna zemlja i zato me još, mimo svega, muči sve ovo oko Kosova, da ne šalje loše signale", kazao između ostalog Vučić u obraćanju građanima u Velikoj Plani, koju je posetio u okviru kampanje "Budućnost Srbije".

Nakon toga predsednik Republike Srbije posetio je rekonstruisanu biblioteku "Radoje Domanović" u koju je uloženo 15.5 miliona dinara. Tom prilikom on se upisao u knjigu utisaka:

"Ponosan sam i posebno srećan, što sam mogao da posetim ovu divnu biblioteku i mnogo naučim od predusetljivog osoblja. Uveren sam da je u učenju i znanju ključ uspeha i budućnosti Srbije i zato ću u skladu sa mogućnostima pomagati otvaranje, očuvanje i obnavljanje bibliota širom Srbije".

Pogledajte video obraćanja predsednika Republike Aleksandra Vučića u Velikoj Plani i posetu biblioteke "Radoje Domanović":


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.05.2019.
"Mulan-rađanje ratnika" u Centru za kulturu Smederevo
Projekcija je zakazana za 20 časova, a ulaz je besplatan.
Postavljeno: 20.05.2019.
Udruženje zena "Femina" organizuje Okrugli sto povodom Dana sećanja na žene žrtve nasilja
Mala sala SO Smederevska Palanka, utorak. 21. maj u 12 časova. Na skupu će govoriti predstavnice Autonomnog ženskog centra, Višeg javnog tužilaštva u Smederevu, Policijske stanice u Smederevskoj Palanci i Femine.
Postavljeno: 20.05.2019.
Edukativno predavanje učenika SŠ "Žikica Damnjanović" u Muzičkoj školi "Božidar Trudić"
U pitanju je vršnjačka edukacija i prevencija narkomanije
 


 
 
Kursna lista