Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Zorana Mihajlović i Vanja Udovičić u poseti Smederevskoj Palanci
Postavljeno: 18.03.2019.


Tom prilikom planirani su sastanci sa načelnikom Podunavskog okruga Nebojšom Pavlovićem i predsednikom opštine Smederevska Palanka Nikolom Vučenom, objavljeno je na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, posetiće zajedno sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem opštinu Smederevska Palanka, u utorak, 19. marta 2019. godine, objavljeno je na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Tom prilikom, potpredsednica Vlade prof. dr Zorana Mihajlović i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić održaće sastanak sa načelnikom Podunavskog okruga Nebojšom Pavlovićem, i čelnicima lokalnih samouprava Podunavskog okruga.

Nakon toga planiran je sastanak sa predsednikom opštine Smederevska Palanka.


Nakon sastanaka javnosti i medijima, na konferenciji, obratiće se potpredsednica Vlade prof. dr Zorana Mihajlović, ministar omladine i sporta Vanja Udovičića, predsednik Opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen i načelnika Podunavskog upravnog okruga Nebojša Pavlović.


 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 15.06.2019.
Odlučujući meč prvog stepena fudbalskog baraža za Podunavsku okružnu ligu: Glibovački Glavaš dočekuje Mladost iz Novog Sela
Utakmica je na programu u nedelju, u 17.30 časova, na Gradskom stadionu u Palanci
Postavljeno: 15.06.2019.
U Smederevu počeo 4. Memorijal „Zoran Popović Pop“ u malom fudbalu
Na manifestaciji, u znak sećanja na istaknutog sportistu, trenera i fudbalskog radnika, učestvuje 28 ekipa
Postavljeno: 15.06.2019.
Održan šesti ovogodišnji Sajam pšoljoprivrednih mašina i alata u Palanci
 


 
 
Kursna lista