Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Zorana Mihajlović i Vanja Udovičić u poseti Smederevskoj Palanci
Postavljeno: 18.03.2019.


Tom prilikom planirani su sastanci sa načelnikom Podunavskog okruga Nebojšom Pavlovićem i predsednikom opštine Smederevska Palanka Nikolom Vučenom, objavljeno je na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

Potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, prof. dr Zorana Mihajlović, posetiće zajedno sa ministrom omladine i sporta Vanjom Udovičićem opštinu Smederevska Palanka, u utorak, 19. marta 2019. godine, objavljeno je na sajtu Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

Tom prilikom, potpredsednica Vlade prof. dr Zorana Mihajlović i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić održaće sastanak sa načelnikom Podunavskog okruga Nebojšom Pavlovićem, i čelnicima lokalnih samouprava Podunavskog okruga.

Nakon toga planiran je sastanak sa predsednikom opštine Smederevska Palanka.


Nakon sastanaka javnosti i medijima, na konferenciji, obratiće se potpredsednica Vlade prof. dr Zorana Mihajlović, ministar omladine i sporta Vanja Udovičića, predsednik Opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen i načelnika Podunavskog upravnog okruga Nebojša Pavlović.


 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 31.05.2020.
Policijska uprava Smederevo: Hapšenje zbog teških krađa
Uhapšen počinilac iz Smedereva
Postavljeno: 30.05.2020.
Policijska uprava Smederevo: Hapšenje zbog nasilničkog ponašanja
Hapšenje u Velikoj Plani
Postavljeno: 30.05.2020.
PO "Lasta" u S. Palanci: Autobuski red vožnje od 1. juna
Za sve kategorije putnika
 


 
 
Kursna lista