Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Udovičić u Podunavskom okrugu: Do kraja godine projekat za završetak sportske hale u Industrijskoj ulici kod ulaza u "Gošu" u Smederevskoj Palanci
Postavljeno: 19.03.2019.


Trenutno se radi na rešavanju imovinsko pravnih odnosa i preprojektovanju, rekao je ministar omladine i sporta Vanja Udovičić

Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture prof. Dr Zorana Mihajlović, sa saradnicima i ministar omladine i sporta Vanja Udovičić danas su posetili opštinu Smederevska Palanka koja je bila domaćin sastanka Podunavskog okruga.

Ministar Udovičić istakao je da je upoznat sa potrebama i izazovima sa kojima se suočavaju u Podunavskom okrugu, a izneti su konkretni predlozi kako da se dodatno unaprede uslovi za bavljenje sportom svih generacija i na svim nivoima, prevashodno kroz razvoj sportske infrastrukture.

Na ovom sastanku takođe su razmatrani kapitalni projekti iz oblasti sporta koji se, između ostalog, odnose na završetak izgradnje sportske hale u Industrijuskoj ulici kod glavnog ulaza u “Gošu” u Smederevskoj Palanci.

“Radi se o Hali koja je nažalost sinonim za neuspeh, ali već tri meseca vodim intenzivne razgovore sa predsednikom opštine Smederevska Palanka kako bi smo rešili sve probleme”, rekao je Udovičić.

On je istakao da je rešavanje imovinsko pravnih odnosa prioritet, ali da se istovremeno radi na preprojektovanju kako bi se postigla maksimalna iskorišćenost Hale.

“Ja očekujem da ćemo do kraja godine imati gotov projekat, kako bi sledeće godine napokon mogli da vidimo jedan Skadar kako se završava”, naglasio je Udovičić aludirajući na to da je ova Hala počela da se gradi još 1986. godine.

“Neka bude sinonim pobede Smederevske Palanke”, završio je ministar Vanja Udovičić obraćanje medijima u našoj opštini.Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 23.08.2019.
Održana druga avgustovska akcija dobrovoljnog davanja krvi u Palanci
Odziv Palančana je bio na zavidnom nivou
Postavljeno: 23.08.2019.
Održan sastanak predstavnika Policijske stanice u Palanci sa direktorima škola i predstavnicima Saveta roditelja
Povod je početak nove školske godine i bezbednost učenika
Postavljeno: 23.08.2019.
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović obišla novu teretnu prugu: "Smederevo će biti čvorište za teretni saobraćaj"
Ona je istakla da će ovaj projekat doprineti da Smederevo ne bude samo grad čelika, nego i grad turizma.
 


 
 
Kursna lista