Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Premijerka Ana Brnabić posetila opštinu Rača(VIDEO)
Postavljeno: 27.03.2019.


Predsednica Vlade Srbije i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović obišli radove pogon prikuplhjanje i plasman meda i radove na regionmalnom putu Rača- Lapovo

 Ana Brnabić, predsednica Vlade Srbije, sa  ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislavom Nedimovićem posetila je danas opštinu Rača, a prethodno je boravila u Kragujevcu.

U Rači su je dočekali brojni građani i domaćini, čelnici račanske lokalne samouprave Aleksandar Senić i Nenad Savković. Prisutni su bili i predsednici susednih opština S. Palanke, Lapova, V. Plane i Batočine.

Premijerka je, najpre, obišla radove na izgradnji pogona za prikupljanje i plasman meda Saveza pčelarskih organizacije Srbije (SPOS) „Naš med“. Inače, Ana Brnabić je u junu prošle godine položila kamen temeljac za ovaj objekat i očekuje se da svečano bude otvoren u julu tekuće godine.

 
Premijerka je obišla i radove na izgradnji deonice regionalnog puta Rača-Lapovo, koji je veoma važan za spajanje ove šumadijske lokalne samopuprave sa Koridorom 10 i izlaskom na autoput.

 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 23.08.2019.
Održana druga avgustovska akcija dobrovoljnog davanja krvi u Palanci
Odziv Palančana je bio na zavidnom nivou
Postavljeno: 23.08.2019.
Održan sastanak predstavnika Policijske stanice u Palanci sa direktorima škola i predstavnicima Saveta roditelja
Povod je početak nove školske godine i bezbednost učenika
Postavljeno: 23.08.2019.
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović obišla novu teretnu prugu: "Smederevo će biti čvorište za teretni saobraćaj"
Ona je istakla da će ovaj projekat doprineti da Smederevo ne bude samo grad čelika, nego i grad turizma.
 


 
 
Kursna lista