Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Premijerka Ana Brnabić posetila opštinu Rača(VIDEO)
Postavljeno: 27.03.2019.


Predsednica Vlade Srbije i ministar poljoprivrede Branislav Nedimović obišli radove pogon prikuplhjanje i plasman meda i radove na regionmalnom putu Rača- Lapovo

 Ana Brnabić, predsednica Vlade Srbije, sa  ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Branislavom Nedimovićem posetila je danas opštinu Rača, a prethodno je boravila u Kragujevcu.

U Rači su je dočekali brojni građani i domaćini, čelnici račanske lokalne samouprave Aleksandar Senić i Nenad Savković. Prisutni su bili i predsednici susednih opština S. Palanke, Lapova, V. Plane i Batočine.

Premijerka je, najpre, obišla radove na izgradnji pogona za prikupljanje i plasman meda Saveza pčelarskih organizacije Srbije (SPOS) „Naš med“. Inače, Ana Brnabić je u junu prošle godine položila kamen temeljac za ovaj objekat i očekuje se da svečano bude otvoren u julu tekuće godine.

 
Premijerka je obišla i radove na izgradnji deonice regionalnog puta Rača-Lapovo, koji je veoma važan za spajanje ove šumadijske lokalne samopuprave sa Koridorom 10 i izlaskom na autoput.

 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 19.06.2019.
ePodunavlje: Doneto Rešenje o rušenju objekta "Palanka Promet" u Njegoševoj
Postavljeno: 19.06.2019.
Lekarski pregledi za radnike i zaposlene, vozačku dozvolu i obuka iz prve pomoći u Palanačkom Domu zdravlja
Pregledi će biti organizovani u ponedeljak, 24. maja, od 8 časova
Postavljeno: 19.06.2019.
Edukacija na temu postupanje u slučajevima terorizma i upravljanje vanrednim situacijama na lokalnom nivou u Maloj sali opštine Smederevska Palanka
Predavači su bili predstavnici Centra za krizni menadžment iz Beograda
 


 
 
Kursna lista