Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Saopštenje za javnost OO SNS Smederevska Palanka
Postavljeno: 12.04.2019.


U našu redakciju stiglo je saopštenje za javnost OO Srpske napredne stranke u Smederevskoj Palanci. Saopštenje prenosimo u celosti:
 
"Obaveštavamo čitavu javnost da smo mi odbornici Srpske napredne stranke u Skupštini opštine Smederevska Palanka odlučili da od danas boravimo u zgradi Skupštine opštine Smederevska Palanka i na taj način zaštitimo ovu najvišu instancu demokratije u Smederevskoj Palanci u koju smo ušli voljom građana na izborima. Naša  obaveza je da ne dozvolimo da se ponovi scenario koji se desio ispred Skupštine grada Beograda kada su predstavnici SZS-a primenom nasilja pokušali da uđu u ovu instituciju.
 
Smederevska Palanka je opština koja je bila devastirana, zadužena za više od tri godišnja budžeta od strane istih onih koji danas šetaju, prave nerede, terorišu narod, vređaju i čupaju saobraćajne znakove.To je ono što više nećemo dozvoliti.

Nećemo da dozvolimo da građani Smederevske Palanke ostanu bez vode, bez ulične rasvete, razrovanih ulica, trotoara, u dugovima do guše, a pre svega bez dostojanstva na koje ima pravo svaki građanin Smederevske Palanke a i Republike Srbije.To su jasno do znanja stavili i građani Smederevske Palanke u martu mesecu prošle godine, kada je Srpska napredna stranka sa gotovo 75 procenata glasova ostvarila istorijsku pobedu na lokalnim izborima.

 
Pozivamo nadležne organe da rade svoj posao, da sankcionišu i kazne sve one koji progagiraju i sprovode nasilje što su radili u proteklim danima i nedeljama pod okriljem zastave Saveza za Srbiju.
 
Mi kao odbornici koje su građani opštine Smederevska Palanka izabrali ogromnom većinom glasova želimo na miran i civilizovan način da zaštitimo pre svega interese građana opštine Smederevska Palanka, kao i institucije, od fašista i lopova, koji nasilno pokušavaju da ih preuzmu i da na taj nedemokratski i vandalski način prekroje izbornu volju građana".
 
OO SNS 
SMEDEREVSKA PALANKA
 
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 21.08.2019.
TV Jasenica u Meteorološkoj stanici u Palanci : Jedan od najtoplijih i najsušnijih avgusta u poslednjih desetak godina(VIDEO)
Najtopliji dan u tekućem mesecu u Palanci bio 12. avgust sa 37 stepeni
Postavljeno: 21.08.2019.
PU Čika Jova Zmaj: U toku je drugi rok za upis dece za narednu radnu godinu
Upis traje do 23. avgusta
Postavljeno: 21.08.2019.
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u MZ Donji grad
Petak,23. avgust, od 9 do 14 časova
 


 
 
Kursna lista