Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Saopštenje OO SNS Velika Plana
Postavljeno: 13.04.2019.


U swaopštenju Opštinskog odbora SNS-as u Velikoj Plani se navodi:

"Odbornici Srpske napredne stranke i koalicionih partnera u Skupštini opštine Velika Plana, okupili su se u sali opštine u znak podrške naporima Predsednika Republike Srbije Aleksandra Vučića i Vlade Republike Srbije da Srbiju vode politikom mira i tolerancije, odlučni da ličnim prisustvom zaštite institucije u koje su velikom većinom glasova izabrani na slobodnim i demokratskim izborima.
Posle višedecenijskog zaostajanja u razvoju pod vlašću onih koji bi danas  da uzmu vlast na ulici, Srpska napredna stranka je sa svojim koalicionim partnerima u Velikoj Plani  pokrenula intenzivan razvoj ekonomije, komunalne infrastrukture, zdravstva, kulture, obrazovanja, dečije i socijalne zaštite i nevladinog sektora. Povećana je zaposlenost, smanjena nezaposlenost, izgrađeni i obnovljeni industrijski objekti. Obnovljene javne zgrade, izgrađene i obnovljene ulice i komunalna infrastruktura. Višestruko je povećan broj korisnika stipendija za studente i učenike. Prvi put se obezbeđuju značajna podsticajna sredstva za razvoj poljoprivrede ,  uvećana su sredstva za novozapošljavanje i samozapošljavanje  u privredi. Rešeni su višegodišnji stečajevi i vraćeni nasleđeni dugovi.  Investicije čije su realizacije u toku, na teritoriji naše opštine, su vrednosti preko 250 miliona dinara.
Pozivamo nadležne državne organe da vrše svoja ustavna i zakonska ovlašćenja i da spreče rušilačke napade na institucije sistema i da ne dozvole ulični teror manjine nad demokratski izabranom većinom.
Odbornici Skupštine opštine Velika Plana ostaju u opštinskoj sali sve dok nadležni državni organi ne omoguće normalno funkcionisanje institucija sistema i zaštite poštene građane od nasilnika i fašista."


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 19.06.2019.
ePodunavlje: Doneto Rešenje o rušenju objekta "Palanka Promet" u Njegoševoj
Postavljeno: 19.06.2019.
Lekarski pregledi za radnike i zaposlene, vozačku dozvolu i obuka iz prve pomoći u Palanačkom Domu zdravlja
Pregledi će biti organizovani u ponedeljak, 24. maja, od 8 časova
Postavljeno: 19.06.2019.
Edukacija na temu postupanje u slučajevima terorizma i upravljanje vanrednim situacijama na lokalnom nivou u Maloj sali opštine Smederevska Palanka
Predavači su bili predstavnici Centra za krizni menadžment iz Beograda
 


 
 
Kursna lista