Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Ekonomija
NSZ: Održan Sajam zapošljavanja u Smederevskoj Palanci
Postavljeno: 17.04.2019.


Svoju ponudu predstavilo je 27 poslodavaca sa potrebama za oko 320 radnih mesta

U organizaciji Nacionalne službe za zapošljavanje, filijala Smederevo, danas je holu opštine Smederevska Palanka održan sajam zapošljavanja. Svoju ponudu slobodnih poslova predstavilo je 27 poslodavaca, sa potrebama za više od 300 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija mašinske, metalske, metaloprerađivačke, elektro,  ugostiteljske , trgovačke , ekonomske i drugih struka . 

Interesovanje je kao i uvek bilo na visokom nivou, a Sajam je ispred opštine otvorio čelnik lokalne samouprave, Nikola Vučen, koji se zahvalio prisutnim poslodavcima ali i onima koji traže posao i istakao da se nada da će sledeće godine na evidenciji Nacionalne službe za zapošljavanje biti manje ljudi iz Smederevske Palanke.

Pre početka sajma uručeni su sertifikati o uspešno završenoj obuci „Put do uspešnog preduzetnika“ za 48 nezaposlenih lica koja nameravaju da konkurišu za bespovratna sredstva za samozapošljavanje. Sertifikate je uručila direktorka smederevske filijale Nacionalne službe za zapošljavanje, Olga Svilar, koja je istakla da je veoma zadovoljna odzivom poslodavaca ali i onih koji traže posao.

Nezaposleni su na sajmu bili u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju im svoju radnu biografiju.Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci dobili su sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja.


Ponudu slobodnih poslova predstavili su, između ostalih, “Borbeni složeni sistemi”, Beograd, OB “Stefan Visoki”, “Makaron moda”, Velika Plana, “JKP “Opštinska groblja” iz Smederevske Palanke, „Ming“ d.o.o - Beograd, Udruženje OSI „Volja za Životom"“ V.Plana, „DIS“ PTP - Krnjevo, „Tehnoliv - komerc“ d.o.o Velika Plana , „Pei East“ PPIT doo Velika Plana, „Kafana za dva dana“ Krnjevo, „Pavković“ doo Velika Plana, „Krnjoland“ doo Krnjevo, „Bella P 2013“ Krnjevo,  „Omladinska knjiga“ doo Beograd, „Goša montaža“ doo Velika Plana, „Institut Goša “ doo Smed.Palanka, „Megamarket“ doo  Smederevska Palanka, „New Pen“ doo Smed. Palanka, MZ „Ratari“, SZTR autoservis „Gang“doo  Smederevska Palanka, JKP „Gradska toplana“ Velika Plana, JKP „Miloš Mitrović“ Velika Plana, „Opportunity banka“  ad Novi Sad, „Kafica caffe“ Smederevska Palanka, „Sava životno osiguranje“ a.d.o. Beograd, ZR „Mrđenović“ Smed.Palanka i drugi.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.08.2019.
Palanački bokser Dušan Janjić na završnim reprezentativnim pripremamna u Zagrebu pred Svetsko prvenstvo
Očekuje se da mladi as bude član selekcije Srbije na planetarnom šampionatu u Rusiji
Postavljeno: 17.08.2019.
Počelo asfaltiranje puta Kosovac- Počevica u Kusatku
Dužina je 10.8 km
Postavljeno: 16.08.2019.
Završavaju se radovi na adaptaciji fasade na delu Delovođine zgrade u centru Palanke: Drugi urušeni deo zgrade čeka okončanje postupka restitucije
Fasada na delu zgrade prema pešačkoj zoni u novom ruhu, uklonjena zaštitna ograda i očekuje se da lokali i stanovi budu u funkciji.
 


 
 
Kursna lista