Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Obeležavaju se Dani opštine Velika Plana
Postavljeno: 29.04.2019.


Centralno mesto zauzima Svečana sednica SO, koja je zakazana za utorak, 30. april

Kraj aprila i početak maja, po tradiciji su u Velikoj Plani rezervisani za obeležavanje Dana opštine. I ove godine je pripremljen raznovrstan program.

Centralno mesto zauzima Svečana sednica Skupštine opštine Velika Plana, koja je zakazana za utorak, 30. april, u 12 časova, u sali CZK Masuka. Nakon sednice planiran je koncert Simfonijskog orkestra "Gvardija".

Inače, u sklopu Dana opštine V. Plana otvorena je izložba " 30 godina bijenala Minijatura" iz Gornjeg Milanovca u Galeriji CZK Masuka, a organizovan je i "Pohod Karađorđevim stopama", pod patronatom Planinarskog društva "Vrbica".

Od 8. do 12. maja biće upriličeni: Etno dan, obeležavanje 70 godina biblioteke "Radoje Domanović, Sportski dan, 14. Međunarodni festival "Zlatna buklija", završna priredba povodom Dana PU "Dečije carstvo", koncert benda "Orthodox Celts" i šahovski turnir u Starom Selu.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.08.2019.
Palanački bokser Dušan Janjić na završnim reprezentativnim pripremamna u Zagrebu pred Svetsko prvenstvo
Očekuje se da mladi as bude član selekcije Srbije na planetarnom šampionatu u Rusiji
Postavljeno: 17.08.2019.
Počelo asfaltiranje puta Kosovac- Počevica u Kusatku
Dužina je 10.8 km
Postavljeno: 16.08.2019.
Završavaju se radovi na adaptaciji fasade na delu Delovođine zgrade u centru Palanke: Drugi urušeni deo zgrade čeka okončanje postupka restitucije
Fasada na delu zgrade prema pešačkoj zoni u novom ruhu, uklonjena zaštitna ograda i očekuje se da lokali i stanovi budu u funkciji.
 


 
 
Kursna lista