Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen najavio izgradnju jednistvenog upravnog mesta u sklopu zgrade Opštine
Postavljeno: 06.05.2019.


U pitanju je prostor u holu Opštine gde će građani moći da prikupe svu dokumentaciju na jednom mestu

Predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen, obajavio je na svom profilu društvene mreže "Fejsbuk", da je završen idejni projekat koji će omogućiti građanima da na jednom mestu, u holu Opštine, prikupe svu neophodnu dokumentaciju.

Obaveštenje prvog čoveka Opštine prenosimo u celosti:


"Poštovani sugrađani,

Završen je idejni projekat za izvođenje radova na adaptaciji prostora namenjenog za jedinstveno upravno mesto u sklopu zgrade Opštine Smederevska Palanka.Ovako će izgledati nov, moderan prostor u našoj zgradi koji će ispunjavati sve tehničke i digitalne standarde vremena u kome živimo.

Radi se o projektu koji će omogućiti našim sugrađanima jedan potpuno drugačiji i brži pristup dokumentaciji, na samo jednom mestu u holu Opštine će moći da pribave sve od dokumentacije koja im je potrebna, a da pritom ne moraju da čekaju i idu po kancelarijama.

Završetak radova do kraja godine."

Da podsetimo, krajem 2018. godine opština Smederevska Palanka je potpisala ugovor sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave o korišćenju 6 miliona bespovratnih sredstava koja će biti iskorišćena za realizaciju pomenutog projekta.

Bespovratna sredstva su, osim našoj opštini, dodeljena za još 7 lokalnih samouprava a ukupan iznos koji je ministarstvo opredelilo za uspostavljanje jedinstvenog upravnog mesta je 52 miliona dinara.
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 19.06.2019.
ePodunavlje: Doneto Rešenje o rušenju objekta "Palanka Promet" u Njegoševoj
Postavljeno: 19.06.2019.
Lekarski pregledi za radnike i zaposlene, vozačku dozvolu i obuka iz prve pomoći u Palanačkom Domu zdravlja
Pregledi će biti organizovani u ponedeljak, 24. maja, od 8 časova
Postavljeno: 19.06.2019.
Edukacija na temu postupanje u slučajevima terorizma i upravljanje vanrednim situacijama na lokalnom nivou u Maloj sali opštine Smederevska Palanka
Predavači su bili predstavnici Centra za krizni menadžment iz Beograda
 


 
 
Kursna lista