Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Nenad Borovčanin, predsednik Bokserskog saveza Srbije, u poseti opštini Smederevska Palanka
Postavljeno: 17.05.2019.


Tema sastanka kome su pored čelnika lokalne samouprave prisustvovali i nadležni iz Boks kluba Goša, bila je poboljšanje uslova treniranja za palanačke sportiste koji se bave ovom borilačkom veštinom

Predsednik bokserskog saveza Srbije, Nenad Borovčanin, danas je posetio opštinu Smederevska Palanka. Njega je u svom kabinetu primio čelnik lokalne samouprave Nikola Vučen sa saradnicima i nadležni iz boks kluba „Goša“.

Tema sastanka bila je poboljšanje uslova za treniranje članova našeg kluba koji postižu značajne rezultate kako na domaćim tako i na međunarodnim takmičenjima.

„Danas smo dogovorili strategiju sa nadležnima iz Boks kluba „Goša“ kako bi se stvorili uslovi da opština uloži u opremanje moderne sale, gde će moći da treniraju ne samo bokseri Smederevske Palanke, već i regiona što je veoma važno za boks Srbije“, rekao je između ostalog Borovčanin.

Govoreći o situaciji u boksu u Srbiji, Borovčanin je istakao da je nakon perioda potpune finansijske blokade koja je trajala gotovo 8 godina, u poslednjih godinu i po dana boks kao sport doživeo je veliku ekspanziju pre svega zahvaljujući pomoći Vlade i predsednika Republike Aleksandra Vučića.

„Uspeli smo da ostvarimo sve ono što smo planirali planom i programom, a sada nas očekuje pojedinačno prvenstvo Srbije u Prokuplju, zatim Evropske igre u Minsku, nastavak bokserske lige Srbije i ukoliko nastavimo ovako nadam se da ćemo 2024. sa Olimpijskih igara u Parizu doneti medalju“, rekao je prvi čovek bokserskog saveza.
 
Predsednik opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen, zahvalio se predsedniku Bokserskog saveza na poseti i na podršci koju Savez pruža palanačkom klubu koji tradicionalno postiže velike uspehe u ovoj borilačkoj veštini.

„Dogovorili smo neke konkretne korake koje ćemo mi kao lokalna samouprava zajedno realizovati sa Bokserskim savezom Srbije i BK Goša“, zaključio je prvi čovek Opštine.
 Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 16.10.2019.
U toku su radovi na rekonstrukciji Radničke ulice u Palanci
Prva faza obuhvata izgradnju i zamenu vodovodne linije i priključaka koje obavlja JKP Vodovod
Postavljeno: 16.10.2019.
SŠ "Žikica Damnjanović" obeležila je Svetski dan hrane
Interesantan štand postavljen je u centru grada kod fontane
Postavljeno: 16.10.2019.
Projekat PU Smederevo "Lajk za Bezbednost" u OŠ "Vuk Karadžić" u Palanci
Edukativna radionica koja se sprovodi u saradnji sa Fondacijom Tijana Jurić biće održana u četvrtak 17. oktobra
 


 
 
Kursna lista