Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Ekonomija
U Svilajncu održan Veliki regionalni sajam zapošljavanja
Postavljeno: 18.05.2019.


Okupilo se 30 kompanija i ponudilo 400 novih radnih mesta

Privredno društvo za upravljanje Slobodnom zonom „Svilajnac“ organizovalo je Veliki regionalni sajam zapošljavanja, u Sportskoj hali u Svilajncu.

Poslodavci iz 30 kompanija i firmi ponudili su oko 400 novih radniha mesta. Interesovanje je na značajnom nivou i potvrda je uspešnog prirednog razvoja ove pomoravske lokalne samouprave.

Veliki regionalni sajam zapošljavanja otvorio je Predrag Milanović, predsednik opštine Svilajnac, koji je naglasio da je ovo kruna jedanaestogodišnjeg rada njegovog tima na razvoju, prosperitetu i dolasku investitora u svilajnačku opštinu. Istakao je da trenutno u Svilajncu ima više slobodnih radnih mesta, nego nezaposlenih lica, pa je to šansa za zainteresovane iz drugih okolnih mesta i gradova.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 03.04.2020.
Fudbalski savez Podunavskog okruga donirao hiljadu zaštitnih maski zdravstvenim ustanovama u Smederevu, Palanci i V. Plani
Maske uručene zdravstveni ustanovama
Postavljeno: 03.04.2020.
Otvoren namenski podračun za donacije opštini Smederevska Palanka u cilju borbe protiv Korona virusa
Račun će biti aktivan za vreme trajanja vanrednog stanja
Postavljeno: 03.04.2020.
Opštinski štab za vanredne situacije u Velikoj Plani: Obaveštenje za plasman poljoprivrednih proizvoda individualnih proizvođača u trgovinskim objektima
Osoba za kontakt Boban Ilić
 


 
 
Kursna lista