Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Ekonomija
U Svilajncu održan Veliki regionalni sajam zapošljavanja
Postavljeno: 18.05.2019.


Okupilo se 30 kompanija i ponudilo 400 novih radnih mesta

Privredno društvo za upravljanje Slobodnom zonom „Svilajnac“ organizovalo je Veliki regionalni sajam zapošljavanja, u Sportskoj hali u Svilajncu.

Poslodavci iz 30 kompanija i firmi ponudili su oko 400 novih radniha mesta. Interesovanje je na značajnom nivou i potvrda je uspešnog prirednog razvoja ove pomoravske lokalne samouprave.

Veliki regionalni sajam zapošljavanja otvorio je Predrag Milanović, predsednik opštine Svilajnac, koji je naglasio da je ovo kruna jedanaestogodišnjeg rada njegovog tima na razvoju, prosperitetu i dolasku investitora u svilajnačku opštinu. Istakao je da trenutno u Svilajncu ima više slobodnih radnih mesta, nego nezaposlenih lica, pa je to šansa za zainteresovane iz drugih okolnih mesta i gradova.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 17.08.2019.
Palanački bokser Dušan Janjić na završnim reprezentativnim pripremamna u Zagrebu pred Svetsko prvenstvo
Očekuje se da mladi as bude član selekcije Srbije na planetarnom šampionatu u Rusiji
Postavljeno: 17.08.2019.
Počelo asfaltiranje puta Kosovac- Počevica u Kusatku
Dužina je 10.8 km
Postavljeno: 16.08.2019.
Završavaju se radovi na adaptaciji fasade na delu Delovođine zgrade u centru Palanke: Drugi urušeni deo zgrade čeka okončanje postupka restitucije
Fasada na delu zgrade prema pešačkoj zoni u novom ruhu, uklonjena zaštitna ograda i očekuje se da lokali i stanovi budu u funkciji.
 


 
 
Kursna lista