Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Na manifestaciji "Sportom do osmeha" u Beogradu i deca sa posebnim potreebama iz palanačke OŠ HIM
Postavljeno: 26.05.2019.


Manifestacija održana u Beogradu za cilj ima da jedan ceo dan posveti omladini i deci sa invaliditetom, kao i da ukaže na važnost rekreativnog sporta među osobama sa posebnim potrebama.

Srpski savez za rekreativni sport (ROSI) je u saradnji sa FK Partizan, organizovao manifestaciju pod nazivom "Sportom do osmeha", na terenima u Humskoj 1 u Beogradu. 

Ovo je jedinstven događaj, i za cilj ima da jedan ceo dan posveti omladini i deci sa invaliditetom, kao i da ukaže na važnost rekreativnog sporta među osobama sa posebnim potrebama.

Ove godine, prvi put priliku da učestvuju imala su i deca iz unutrašnjosti Srbije, a manifestaciju su upotpunile brojne javne ličnosti iz sveta sporta i kulture. 

Među učesnicima su bila i deca iz odeljenja  sa posebnim potrebama i smetnjama u razvoju iz OŠ HIM u Palanci, zajedno sa nastavnicima Katarinom Radojević i Natašom Jevtić i njihovim kolegama iz škole.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 19.09.2019.
Humanitarna akcija NURDOR-a "Pruži korak": Pešačenje Tamare i Bogdana od Niša do Beograda, u Palanci će biti u ponedeljak 23. septembra
Ovu akciju mogu da podrže svi instaliranjem aplikacije "Pruži korak" na mobilne telefone, koja će meriti vaše korake i kovertovati ih u dinare, a sumu koju na taj način prikupite NURDOR-u će u vaše ime donirati kompanije
Postavljeno: 19.09.2019.
Besplatni preventivni pregledi u OB "Stefan Visoki" u Palanci (nedelja, 22. septembar od 8 do 16 časova)
Građani će moći da urade preventivne ORL preglede, ultrazvuk stomaka, tumor markere, i izmere krvni pritisak i šećer u krvi
Postavljeno: 19.09.2019.
Počelo uklanjanje drvoreda u Francuskoj ulici u Palanci
Ulica se parcijalno zatvara za saobraćaj a vozila se preusmeravaju na alternativne pravce
 


 
 
Kursna lista