Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Počelo asfaltiranje ulica Đure Daničića, Kosmajske i dela Beogradske
Postavljeno: 05.06.2019.


Radove izvode ekipe PZP Požarevac, a planirano je da oni budu gotovi sutra

Sanacija i rekonstrukcija tri ulice u MZ Kolonija u Palanci, je u završnoj fazi. Danas je počelo asfaltiranje ulice Đure Daničića i dela Beogradske, a kako su potvrdili nadležni iz preduzeća za puteve Požarevac, koji izvode radove, sutra će biti završene ove dve pomenute deonice i Kosmajska ulica.

Radove na asfaltiranju danas je obišao predsednik opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen sa sardnicima, koji je istakao da je zadovoljan sa svim što je urađane na sanaciji i rekonstrukciji ovog dela MZ Kolonija.

On je podsetio da je u ovim ulicama zamenjena kompletna vodovodna mreža, u dužini od 800m i  da je urađena nova kišna kanalizacija.

"Na 4 mesta su postavljene rešetke koje imaju za cilj sprečavanje slivanja velike količine vode, prilikom obilnih padavina, iz sporednih ulica. Takođe, postavljeno je oko 1.5km novih ivičnjaka, i asfaltirano oko 2000 kvadrata", rekao je prvi čovek Opštine.

On je takođe istakao da je u planu i rekonstrukcija trotoara u ove 3 ulice, ali i sanacija Ul. Save Kovačeviča, čim se obezbede sredstva.

"Ono što moram da napomenem, je to da je Opština i bez obzira na pomoć Vlade Srbije i predsednika Republike i dalje u teškoj finansijskoj situaciji i da mi još uvek nismo u mogućnosti da sve ono što smo planirali sprovedemo u delo", rekao je između ostalog Vučen.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 19.06.2019.
ePodunavlje: Doneto Rešenje o rušenju objekta "Palanka Promet" u Njegoševoj
Postavljeno: 19.06.2019.
Lekarski pregledi za radnike i zaposlene, vozačku dozvolu i obuka iz prve pomoći u Palanačkom Domu zdravlja
Pregledi će biti organizovani u ponedeljak, 24. maja, od 8 časova
Postavljeno: 19.06.2019.
Edukacija na temu postupanje u slučajevima terorizma i upravljanje vanrednim situacijama na lokalnom nivou u Maloj sali opštine Smederevska Palanka
Predavači su bili predstavnici Centra za krizni menadžment iz Beograda
 


 
 
Kursna lista