Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Počelo asfaltiranje ulica Đure Daničića, Kosmajske i dela Beogradske
Postavljeno: 05.06.2019.


Radove izvode ekipe PZP Požarevac, a planirano je da oni budu gotovi sutra

Sanacija i rekonstrukcija tri ulice u MZ Kolonija u Palanci, je u završnoj fazi. Danas je počelo asfaltiranje ulice Đure Daničića i dela Beogradske, a kako su potvrdili nadležni iz preduzeća za puteve Požarevac, koji izvode radove, sutra će biti završene ove dve pomenute deonice i Kosmajska ulica.

Radove na asfaltiranju danas je obišao predsednik opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen sa sardnicima, koji je istakao da je zadovoljan sa svim što je urađane na sanaciji i rekonstrukciji ovog dela MZ Kolonija.

On je podsetio da je u ovim ulicama zamenjena kompletna vodovodna mreža, u dužini od 800m i  da je urađena nova kišna kanalizacija.

"Na 4 mesta su postavljene rešetke koje imaju za cilj sprečavanje slivanja velike količine vode, prilikom obilnih padavina, iz sporednih ulica. Takođe, postavljeno je oko 1.5km novih ivičnjaka, i asfaltirano oko 2000 kvadrata", rekao je prvi čovek Opštine.

On je takođe istakao da je u planu i rekonstrukcija trotoara u ove 3 ulice, ali i sanacija Ul. Save Kovačeviča, čim se obezbede sredstva.

"Ono što moram da napomenem, je to da je Opština i bez obzira na pomoć Vlade Srbije i predsednika Republike i dalje u teškoj finansijskoj situaciji i da mi još uvek nismo u mogućnosti da sve ono što smo planirali sprovedemo u delo", rekao je između ostalog Vučen.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 19.09.2019.
Humanitarna akcija NURDOR-a "Pruži korak": Pešačenje Tamare i Bogdana od Niša do Beograda, u Palanci će biti u ponedeljak 23. septembra
Ovu akciju mogu da podrže svi instaliranjem aplikacije "Pruži korak" na mobilne telefone, koja će meriti vaše korake i kovertovati ih u dinare, a sumu koju na taj način prikupite NURDOR-u će u vaše ime donirati kompanije
Postavljeno: 19.09.2019.
Besplatni preventivni pregledi u OB "Stefan Visoki" u Palanci (nedelja, 22. septembar od 8 do 16 časova)
Građani će moći da urade preventivne ORL preglede, ultrazvuk stomaka, tumor markere, i izmere krvni pritisak i šećer u krvi
Postavljeno: 19.09.2019.
Počelo uklanjanje drvoreda u Francuskoj ulici u Palanci
Ulica se parcijalno zatvara za saobraćaj a vozila se preusmeravaju na alternativne pravce
 


 
 
Kursna lista