Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
EPODUNAVLJE: KLANICE POD LUPOM: Zvonko vrtiću dostavljao hranu koja nije za ljudsku upotrebu
Postavljeno: 11.06.2019.


Da li je Zvonko Stojković, najzad dokazao pohlepnost, alavost, požudu i gramzivost u slučaju javne nabavke mesa i jaja za kuhinju Predškoske ustanove "Milica Nožica" u Valjevu, u kojoj se dnevno priprema 6.500 obroka za predškolsku decu, za decu u produženom boravku, za dečja udruženja i narodnu kuhinju?

Firma Zvonka Stojkovića  "Palanka Promet", koja snabdeva veliki broj predškolskih, zdravstvenih i drugih ustanova u Srbiji, dostavljala je ovoj kuhinji žile, lepljivo meso neprijatnog mirisa i crvljiva jaja, u neadekvatnoj ambalaži, a sve su pratile lažne deklaracije i ozbiljne pretnje. To su sve zabeležili savesni radnici PU "Milica Nožica", Veterinarska inspekcija Kolubarskog okruga, a očekuje se i izveštaj policije.

Od načelnika Podunavskog okruga Nebojše Pavlovića očekujemo i izveštaj Veterinarske inspekcije kojoj pripadaju firme Zvonka Stojkovića i njegovih kooperanata. Pre svih, klanica i objekata brze hrane porodice Minić, što je informacija od izuzetnog značaja za sve stanovnike Smederevske Palanke koji se snabdevaju u tim objektima. Napominjemo da je u više navrata, sa konkretnim opisima od kojih se prevrće želudac, kuhinja valjevskog vrtića Zvonku vraćala upravo meso ovih klanica. 

Nadamo se da monstruozna priča iz Podunavskog okruga, o preradi leševa stoke i mesa zatrovanog antibioticima, hemijskim sredstvima i hormonima, koji su za čoveka izuzetno opasni, neće završiti na njihovim pragovima.

Otvoreno pitamo, koliko od 0 (nula) do Zvonko treba da bude pokvaren i gramziv lik koji crvljiva jaja i meso bez porekla šalje za dečju ishranu, kako bi napunio svoje džepove? Neka se deca i otruju, samo da Zvonko bude bogatiji. 

Sada je svima jasno kako je Zvonko Stojković, od običnog bolničkog magacionera i čoveka čiji je jedini kapital bila zemlja u saksijama roditeljskog doma, poslao milioner i vlasnik na desetine lokala i privrednih objekata, Zvonko koji sam sebe naziva katastarskim vlasnikom Smederevske Palanke.

Nastaviće se...

IZVOR: Epodunavlje
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 08.12.2019.
Ubedljiv poraz palanačkih košarkaša u Kragujevcu: Radnički- Mladost 106:78
Palančani poraženi u derbiju kola
Postavljeno: 08.12.2019.
Nova ubedljiva pobeda palanačkih košarkašica: Sistem 2000- Svrljig 82:52
Palančanke prve na tabeli sa svih devet pobeda
Postavljeno: 08.12.2019.
Poraz palanačkih futsalera od gostiju sa Kosmeta: Partenon- Leposavić 3:5
Palančani pretrpeli treći poraz u sezoni
 


 
 
Kursna lista