Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
JKP "Opštinska groblja": Od 1. jula počinje naplata parkiranja u Palanci
Postavljeno: 12.06.2019.


Naplata se obavlja u okviru kampanje OSLOBODIMO PROSTOR PEŠACIMA, kažu nadležni

U našu redakciju stiglo je obaveštenje iz JKP "Opštinska groblja" u kome se navodi da u Palanci, počev od 1. jula 2019. godine, počinje naplata parkiranja na obeleženim parking mestima u gradu.

Obaveštenje prenosimo u celosti:
 
"JKP "Opštinska groblja" započinje kampanju "Oslobodimo prostor pešacima", a sve u cilju podizanja svesti vozača, neophodnosti propisnog parkiranja i oslobađanja površina namenjenih kretanju pešaka. Nepropisno parkiranje na trotoarima ugrožava bezbednost svih učesnika u saobraćaju a naročito pešaka koji su zbog toga prinuđeni da koriste kolovoz za kretanje čime su izloženi dodatnoj opasnosti. Odlukom Skupštine opštine Smederevska Palanka o dodeli delatnosti uređenja i naplate parkiranja JKp "Opštinska groblja" pokreće naplatu parkiranja vozila na uređenim i obeleženim mestima predviđenim za parkiranje počev od 1. 7. 2019. godine".


O zonama i ulicama gde će se obavljati naplata parkiranja, o cenama ove usluge i načinima plaćanja, javnost će biti blagovremeno obaveštena, potvrdili su nadležni iz JKP "Opštinska groblja".


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 19.06.2019.
ePodunavlje: Doneto Rešenje o rušenju objekta "Palanka Promet" u Njegoševoj
Postavljeno: 19.06.2019.
Lekarski pregledi za radnike i zaposlene, vozačku dozvolu i obuka iz prve pomoći u Palanačkom Domu zdravlja
Pregledi će biti organizovani u ponedeljak, 24. maja, od 8 časova
Postavljeno: 19.06.2019.
Edukacija na temu postupanje u slučajevima terorizma i upravljanje vanrednim situacijama na lokalnom nivou u Maloj sali opštine Smederevska Palanka
Predavači su bili predstavnici Centra za krizni menadžment iz Beograda
 


 
 
Kursna lista