Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Počela rekonstrukcija regionalnog puta Smederevska Palanka-Topola u dužini od 3.5 km
Postavljeno: 20.06.2019.


Radovi se izvode na deonici Cerovac- Bašin. Izvođač PZP Kragujevac.

Kao što je i bilo najavljeno, počeli su radovi na sanaciji i rekonstrukciji dela regionalnog puta Smederevska Palanka – Topola koje finansira država preko JP „Putevi Srbije“. Izvođač je Preduzeće za puteve Kragujevac, a radove je danas obišao predsednik opštine Smederevska Palanka, Nikola Vučen, sa sardnicima.

Tom prilikom on je rekao da će na ovoj deonici biti presvučen asfalt u dužini od 3.5 km i da je vrednost radova oko 55 miliona dinara.

„Zahvaljujući poseti predsednika Republike Aleksandra Vučića u okviru kampanje „Budućnost Srbije“, počela je realizacija projekata koji su tada dogovoreni. Sa velikim zadovoljostvom mogu da najavim da će Smederevska Palanka biti jedno veliko gradilište, i da će svi prilazi našem gradu što se tiče regionalnih puteva biti sređeni“, rekao je između ostalog čelnik lokalne samouprave.

On se takođe zahvalio i Vladi Srbije i resornom ministarstvu na tome što je Smederevska Palanka dobila sredstva za ulaganje u putnu infrastrukturu.

„Veoma smo zadovoljni i veoma smo zahvalni predsedniku Republike i Vladi Srbije koji nama daju vetar u leđa za sve ono što ćemo dalje raditi da naš grad dovedemo u red“, istakao je Vučen.

On je još naglasio da je cilj lokalne samouprave da do kraja godine u svakoj seoskoj mesnoj zajednici sanira neke putne pravce. Tom prilikom, on je najavio da već naredne nedelje počinju radovi na rekonstrukciji puta Kosovac-Počevica u Kusatku i 3.4 km puta kroz Cerovac.Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 22.07.2019.
Intenzivirani radovi na putu S. Palanka- V. Plana: Vozila iz Palanke mogu samo do Kiseljaka i benzinske pumpe "Mihajlović"
Koriste se alternativni putni pravci
Postavljeno: 22.07.2019.
Zakazana 33. sednica SO Velika Plana (sreda, 24. jul u 9 časova)
Na dnevnom redu jedanaest tačaka
Postavljeno: 22.07.2019.
U narednoj školskoj godini jedan rasput manje
Učenici će imati tri raspusta – zimski, prolećni i letnji, a neće imati jesenji, koji su imali tokom ove godine.
 


 
 
Kursna lista