Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Počela rekonstrukcija kružnog puta kroz Cerovac
Postavljeno: 26.06.2019.


Radovi se izvode na dužini od 3.5 km. Izvođač PZP Požarevac.

Kao što je i bilo najavljeno počela je sanacija lokalnog puta u MZ Cerovac. Radove finansira država, preko JP „Putevi Srbije“, ukupna vrednost projekta je oko 35 miliona dinara, a danas je ovu deonicu obišao predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen sa saradnicima.

Prema rečima čelnika lokalne samouprave u pitanju je rekonstrukcija kružnog puta kroz Cerovac u dužini od 3.5 km, a projektom je planirano da se na jednom delu radi  pojačavanje konstrukcije dok će drugi deo biti presvučen asfaltom. Put će biti iste širine kao i postojeći, a biće urađene i bankine.

„U pitanju je ozbiljan projekat i Cerovac će dobiti novi kvalitetan put kroz selo. Sve ono što je obećano prilikom posete predsednika Republike Aleksandra Vučića opštini Smederevska Palanka u martu, počelo je polako da se realizuje“, rekao je Vučen.

Planirano je da radovi na pomenutoj deonici puta kroz Cerovac traju narednih mesec dana, a čelnik lokalne samouprave je najavio i nove infrastrukturne projekte.

„Moram da naglasim da postoji još jedna deonica puta prema selu Ratari, u dužini od 500m, koja nije obuhvaćena ovim projektom i koja je takođe u lošem stanju. Lokalna samouprava će pokušati da izdvoji iz budžeta finansiranje tih radova kako bi objedinili i sredili kompletnu infrastrukturu u MZ Cerovac“.

On se takođe osvrnuo i na radove na sanaciji i rekonstrukciji putne infrastrukture u gradu.

„Grad neće i ne sme biti zanemaren, mi smo na poslednjem zasedanju SO usvojili program kojim je planirana sanacija određenih ulica u gradu, i mogu ovom prilikom da najavim da će se u skorijem periodu početi i sa tim radovima“, naglasio je prvi čovek opštine Smederevska Palanka.Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 21.10.2019.
Novi trijumf palanačkih košarkašica: "Sistem 2000"- Gimnazijalac (Pirot) 65:45
Palančanke ostvarile drugu ovosezonsku pobedu
Postavljeno: 20.10.2019.
Karatista Goše Svetislav Jevremović osvojio tri medalje na Kupu Uže Srbije u Čačku
Sveta zaslušio jedno srebro i dve bronze
Postavljeno: 20.10.2019.
Palanački "Spartanci 026" osvojili 16 medalja na Kupu Uže Srbije u karateu
Puleni trenera Milice ovković osvojili 8 zlatnih odličja.
 


 
 
Kursna lista