Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" ustpillo palanačkom "Vodovodu" specijalizovano vozilo: VOMA posle 31 godinu!
Postavljeno: 06.07.2019.


Vozilo će u Palanci biti od velike koristi za brojne intervencije

Saradnja JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" i JKP "Vodovod" u Palanci je nastavljena. Iz Beograda je dopremljeno specijalizovano vozilo za intervencije i ustupljeno na korišćenje kolegama iz Palanke.

Tako će palanački "Vodovod", posle 31 godinu, imati novije vozilo na raspologanju. Tim povodom oglasio se Nikola Vučen, predsednik opštine S. Palanka, koji je sa saradnicima prisustvovao primopredaji vozila:

"Poštovani sugrađani,

Davne 1988. godine, ili, tačnije, pre 31 godine, u naše JKP Vodovod je stigla ,, Voma Zastava - Iveko " . Danas, posle više od tri decenije, naše JKP "Vodovod", uz pomoć Vlade Republike Srbije, ministarke Zorane Mihajlović i direktora beogradskog vodovoda, Dragana Đorđevića, bogatije je za još jednu Vomu novije generacije. Od sada će JKP Vodovod moći da odgovori svim komunalnim potrebama, problemima i izazovima naših sugrađana, što do sada nije bio slučaj.

Grad Beograd je ovom donacijom i ovakvom saradnjom dokazao da su i Opštine poput naše Palanke podjednako važne kao i opštine grada Beograda. Takođe, želimo da se zahvalimo našim radnicima JKP Vodovod na predanom radu i ogromnom zalaganju za oporavak žile kucavice ovog grada koji danas već 558 dana ima uredno vodosnabdevanje bez restrikcija, uprkos katastrofalnom stanju koje smo po preuzimanju zatekli u ovom preduzeću.

U ovom trenutku kroz našu mrežu prolazi ukupno 104 litara u sekundi. Za nekoliko dana se završava kopanje i opremanje još tri bunara, koji će nam omogućiti dodatnih 30 litara i iznositi preko 135 litara sa naših izvorišta, što je istorijski rezultat."
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 15.07.2019.
EPS Distribucija: U utorak, 16. jula, bez struje deo Selevca
Razlog su radovi na održavanju mreže
Postavljeno: 15.07.2019.
Održan još jedan Sajam poljoprivrednih mašina i alata u Palanci
Sedmi ovogodišnji Sajam okupio je brojne prodavce, kupce i posetioce iz čitave Srbije
Postavljeno: 15.07.2019.
Stabilizacija vremena, sunčano i toplije narednih dana
Moguća je ređa pojava kratkotrajnih pljuskova.
 


 
 
Kursna lista