Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Prvi krug upisa u tri palanačke srednje škole: Dovoljan broj učenika za sva planirana odeljenja prvog razreda
Postavljeno: 08.07.2019.


U MEŠ Goša svi kapaciteti popunjeni, u Palanačkoj gimnaziji svih šest odeljenja, u SŠ Žikica Damnjanović svih pet odeljenja

Prvi krug upisa učenika u prvi rezred srednjih škola, u palanačkim obrazovnim ustanovama protiče u skladu sa zacrtanom procedurom. Najvažnije inmformacije je da će u svi tri srednje škole biti planirani broj odeljenja prvog razreda i da će biti upisano 396 učenika, od predviđenih 467 mesta.

Najpovoljnija situacija je u MEŠ Goša, gde je treću godinu uzastopno popunjen broj mesta. U prvom krugu biće upisano svih 150 učenika, raspoređenih u pet odeljenja.

U Srednjoj školi Žikica Damnjanović biće dovoljan broj učenika za planiranih pet odeljenja prvog razreda. Ostala su 33 slobodna mesta i to u smerovima: pekar, prerađivač mleka, tehničar za zaštitu životne sredine i operater u prehrambenoj industriji. Popunjeni su kapaciteti u smerovima medicinska sestra- tehničar, mesar i tehničar za hemijsku i farmaceutsku tehnologiju.

U Palanačkoj gimnaziji, prvi put će biti šest odeljenja prvog razreda. Tri društveno- jezičkog smera, dva prirodno- matematičkog i jedno, novoformirano, informatičko odeljenje. Ostalo je 38 slobodnih mesta i to: 23 u društveno- jezičkom, 21 u prirodno- matematičkom i 4 u informatičkom.

Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 15.07.2019.
EPS Distribucija: U utorak, 16. jula, bez struje deo Selevca
Razlog su radovi na održavanju mreže
Postavljeno: 15.07.2019.
Održan još jedan Sajam poljoprivrednih mašina i alata u Palanci
Sedmi ovogodišnji Sajam okupio je brojne prodavce, kupce i posetioce iz čitave Srbije
Postavljeno: 15.07.2019.
Stabilizacija vremena, sunčano i toplije narednih dana
Moguća je ređa pojava kratkotrajnih pljuskova.
 


 
 
Kursna lista