Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Održan prijem građana kod predsednika opštine Smederevska Palanka Nikole Vučena
Postavljeno: 23.07.2019.


Građani će sa čelnikom lokalne samouprave i opštinskim rukovodstvom imati prilike da razgovaraju i u sredu, 24. i četvrtak 25. jula

U maloj sali SO Smederevska Palanka, danas je održan prvi od 3 prijema građana kod čelnika lokalne samouprave Nikole Vučena i opštinskog rukovodstva. Tom prilikom, sugrađani su mogli da se prijave za posao u jednoj od tri firme koje rade na teritoriji naše i opštine Velika Plana, a li i da razgovaraju o svakodnevnim problemima sa kojima se susreću.

Veliki broj građana okupio se danas ispred Male sale SO, ali prema rečima prvog čoveka Opštiine malo je bilo onih koji su konkretno tražili zaposlenje što je i bio cilj organizovanja ovog prijema.

"Iznenađeni smo malim odzivom onih koji traže posao, a zaposlenje je moguće ostvariti u tri firme koje rade na teritoriji naše i opštine Velika Plana. Oko 150 radnih mesta ukupno otvoreno je u konfekciji "Makaron moda", zatim u preduzeću koje radi na izgradnji gasovoda "Turski tok" i u preduzeću "Srbijaautoput" koje obavlja radove na deonici puta Smederevska Palanka-Velika Plana", istakao je Vučen.

On je ovim putem apelovao na sve sugrađane kojima je posao potreban da dođu i da se prijave, kako bi mogli da obave razgovore sa pomenutim preduzećima koja traže nove radnike.

"Pozivam sve naše sugrađane da dođu sutra, u sredu 24, i u četvrtak 25. jula, u malu salu SO Smederevska Palanka od 10 do 12 časova, kako bi pokušali da im obezbedimo posao u ovim preduzećima", zaključio je Vučen.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 21.08.2019.
TV Jasenica u Meteorološkoj stanici u Palanci : Jedan od najtoplijih i najsušnijih avgusta u poslednjih desetak godina(VIDEO)
Najtopliji dan u tekućem mesecu u Palanci bio 12. avgust sa 37 stepeni
Postavljeno: 21.08.2019.
PU Čika Jova Zmaj: U toku je drugi rok za upis dece za narednu radnu godinu
Upis traje do 23. avgusta
Postavljeno: 21.08.2019.
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u MZ Donji grad
Petak,23. avgust, od 9 do 14 časova
 


 
 
Kursna lista