Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
Odlični rezultati za orijentirce "Jasenice" na međunarodnom takmičenju "Kopaonik open"
Postavljeno: 24.07.2019.


Palanački klub bio je organizator ovog takmičenja na kome je učešće preko 200 takmičara iz 7 zemalja sveta

U organizaciji POSK "Jasenica", a u saradnji sa Vojskom Srbije, i pod pokroviteljstvom opština Smederevska Palanka i Raška, na Kopaoniku je održano 18. po redu međunarodno takmičenje u orijentiringu "Kopaonik Open".

Učešće na ovom tradicionalnom sportskom događaju uzelo je preko 200 takmičara iz 7 zemalja, a orijentirci Jasenice osvojili su 4 medalje i to
 Dunja Bukumirić u kategoriji devojčica do 14 god ,kao i Sofija Banković koja je zauzela drugo mesto.

Kod muškaraca odličan je bio i Marko Marković koji je ukupno zauzeo drugo mesto dok je u istoj kategoriji Lazar Đokić bio treći.
 
U sklopu takmičenja "Kopaonik open" održana je i trka koja je bodovana za Svetsku rang listu, a Maja Kovačević zauzela je odlično treće mesto.

Poslednjeg dana takmičenja trka je bodovana za Prvenstvo Srbije na srednjim distancama i tu su postignuti odlični rezultati. Miljana Marković je zauzela drugo mesto u kategoriji devojčica do 14 god, Una Mikić odlično treće mesto u kategoriji devojčica do 12 god, Sofija Banković drugo mesto u kategoriji devojčica do 18 god.

U kategoriji dečaka do 14 god Marko Marković je zauzeo prvo mesto a Lazar Djokic je bio drugi u istoj kategoriji.

U kategoriji do 16 god Nikola Talijan osvojio je prvo mesto, koje je tradicionalno u kategoriji veterana zauzeo Miodrag Radisavljević.

18. po redu "Kopaonik open" trajao je od 17. do 21. jula, a organizacija je bila besprekorna, bez obzira na veoma težak i zahtevan teren po kome je ovo takmičenje poznato, potvrdili su organizatori iz POSK "Jasenica".

Inače, na ovoj planini u toku je kamp, koji traje od 22. pa do 26 jula, i u okviru koga je planirano 8 treninga zajedno sa pripadnicima ministarstva odbrane i vojske Srbije kao i takmičara iz više klubova iz Srbije i inostranstva.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 12.12.2019.
Održana 47. Sednica Opštinskog veća: Usvojen predlog budžeta za 2020. godinu
Prema predlogu budžet za narednu godinu iznosiće 1.268.453.300 dinara, i on je prosleđen odbornicima Skupštine na razmatranje i usvajanje
Postavljeno: 12.12.2019.
Turnir u boćanju za osobe a invaliditetom u Velikoj Plani
Učestvovale su ekipe iz Velike Plane, Kragujevca i Beograda
Postavljeno: 12.12.2019.
EPS Distribucija: U petak, 13. decembra, bez struje deo potrošača u Azanji i Stublini
Razlog su radovi na mreži
 


 
 
Kursna lista