Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Predsednik Opštine Nikola Vučen najavio početak radova na izgradnji puta do novog groblja "Kamenac"
Postavljeno: 26.07.2019.


Početak radova planiran je u narednih mesec dana

Nakon što je ove sedmice obavljao razgovore sa građanima u Maloj sali SO Smederevska Palanka, koji su se javljali sa različitom problematikom, najčešće komunalne i socijalne prirode, čelnik lokalne samouprave Nikola Vučen, govorio je za TV Jasenica o novim ulaganjima u putnu infrastrukturu u našoj opštini.

On je istakao da lokalna samouprava čini sve što je u njenoj moći, kako bi se pomoglo sugađanima i kako bi se rešili njihovi svakodnevni problemi. Jedan od tih je svakako i loša putna infrastruktura.

"Zahvaljući pomoći Vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, ove godine je u putnu infrastrukturu u našoj opštini biće uložena značajna sredstva u iznosu skoro milijardu dinara, a mogu da najavim da će u toku narednog meseca krenuti izgradnja saobraćajnice za novo groblje "Kamenac" u Palanci, i to od bulevara Crvene Armije pa do samog groblja", rekao je Vučen.

On je podsetio da je završena sanacija deonice puta Smederevska Palanka- Topola, zatim kružnog puta kroz Cerovac, a da se trenutno obavljaju radovi na rekonstrukciji regionalnog puta Smederevska Palanka- Velika Plana i Kosovac-Počevica u Kusatku u dužini od 10.8 km.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 21.08.2019.
PU Čika Jova Zmaj: U toku je drugi rok za upis dece za narednu radnu godinu
Upis traje do 23. avgusta
Postavljeno: 21.08.2019.
Akcija dobrovoljnog davanja krvi u MZ Donji grad
Petak,23. avgust, od 9 do 14 časova
Postavljeno: 21.08.2019.
14. Dani Đakove bune u Kusatku 28. avgusta
Pripremljen je bogat kulturno- umetnički program
 


 
 
Kursna lista