Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Predsednik Opštine Nikola Vučen najavio početak radova na izgradnji puta do novog groblja "Kamenac"
Postavljeno: 26.07.2019.


Početak radova planiran je u narednih mesec dana

Nakon što je ove sedmice obavljao razgovore sa građanima u Maloj sali SO Smederevska Palanka, koji su se javljali sa različitom problematikom, najčešće komunalne i socijalne prirode, čelnik lokalne samouprave Nikola Vučen, govorio je za TV Jasenica o novim ulaganjima u putnu infrastrukturu u našoj opštini.

On je istakao da lokalna samouprava čini sve što je u njenoj moći, kako bi se pomoglo sugađanima i kako bi se rešili njihovi svakodnevni problemi. Jedan od tih je svakako i loša putna infrastruktura.

"Zahvaljući pomoći Vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, ove godine je u putnu infrastrukturu u našoj opštini biće uložena značajna sredstva u iznosu skoro milijardu dinara, a mogu da najavim da će u toku narednog meseca krenuti izgradnja saobraćajnice za novo groblje "Kamenac" u Palanci, i to od bulevara Crvene Armije pa do samog groblja", rekao je Vučen.

On je podsetio da je završena sanacija deonice puta Smederevska Palanka- Topola, zatim kružnog puta kroz Cerovac, a da se trenutno obavljaju radovi na rekonstrukciji regionalnog puta Smederevska Palanka- Velika Plana i Kosovac-Počevica u Kusatku u dužini od 10.8 km.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 08.12.2019.
Ubedljiv poraz palanačkih košarkaša u Kragujevcu: Radnički- Mladost 106:78
Palančani poraženi u derbiju kola
Postavljeno: 08.12.2019.
Nova ubedljiva pobeda palanačkih košarkašica: Sistem 2000- Svrljig 82:52
Palančanke prve na tabeli sa svih devet pobeda
Postavljeno: 08.12.2019.
Poraz palanačkih futsalera od gostiju sa Kosmeta: Partenon- Leposavić 3:5
Palančani pretrpeli treći poraz u sezoni
 


 
 
Kursna lista