Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
Filmski hitovi "Kralj lavova" i "Anabel 3" u Palanačkom bioskopu
Postavljeno: 31.07.2019.


Projekcije su zakazane za subotu i nedelju 3. i 4. avgust

Za sve ljubitelje filmske umetnosti, ovaj vikend u bisokopu u Palanci rezervisan je za dva holivudska blokbastera. U pitanju su "Kralj lavova" koji možete pogledati u sinhronizovanoj i titlovanoj verziji i "Anabel 3" nastavak franšize o najpopopularnijoj horor lutki.

Diznijev „Kalj lavova“ odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada. 

Prvi put smo Anabel upoznali u filmu "Prikazivanje zla", producenta Džejmsa Vana, koji je još tada znao da će morati da snimi ceo film posvećen ovoj lutki. U ovom nastavku demonolozi Ed i Lorain Voren, odlučuju da preuzmu Anabel iz muzeja, u Konektikatu, u kom je trenutno smeštena sa znakom upozorenja: “Ne diraj!“ i da je dovedu u svoj dom, kako bi bila na sigurnom iza svetog stakla.Ali jedne ne svete noći, opsednuta Anabel uspe da probudi zle duhove u sobi kojima meta postaju Vorenova desetogodišnja ćerka Džudi.

Raspored projekcija:


Subota 3. Avgust:
 
18:30 „Kralj lavova“ sinhronizovan
 
21:00 „Kralj lavova“ titlovan
 
Nedelja 4. avgust:
 
18:30 „Kralj lavova“ sinhronizovan
 
21.00 „Anabel 3 povratak kući“

Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centra.
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 08.08.2020.
Danas je Trnova Petka
Žene na ovaj veliki praznik ne bi trebalo da mese, kuvaju ili rade bilo koji posao u kući kako ne bi navukle gnev svetiteljke.
Postavljeno: 07.08.2020.
Jugoprevoz Velika Plana: Autobuski red vožnje za dane vikenda
Za sve kategorije putnika
Postavljeno: 07.08.2020.
Zavod za javno zdravlje Požarevac: Prema podacima od 7. avgusta u Podunavskom okrugu ukupno 1071 slučaj Covida-19
Broj novih slučajeva: Smederevo 22, Smed. Palanka nijedan, V. Plana 3
 


 
 
Kursna lista