Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Letnji raspored rada PU Čika Jova Zmaju Palanci: U vrtiću "Naša radost" svakodnevno boravi 50-60 dece iz ovog objekta i vrtića "Leptirić"
Postavljeno: 07.08.2019.


Tokom jula i abgusta rade tri gradska i četiri seoska vrtića

U PU Čika Jova Zmaj u Palanci, tokom jula i avgusta meseca, na snazi je letnji režim rada, zbog smanjenog broja dece.

U gradu rade tri vrtića Petar Pan, Plavi čuperak i Naša radost, kao i objekti u najvećim seoskim sredinama u Azanji, Selevcu, Goloboku i Kustaku.

Bitno je istaći da je na snazi takozvano "spajanje" vrtića. Deca iz Taša idu u Plavi čuperak, a deca iz Leptirića u Našu radost.

Ekipa TV Jasenice je posetila vrtić Naša radost, gde svakodnevno boravi između 50 i 60 mališana iz ovog objekta i vrtića Leptirić.

U prostorijama je hladovina i temperatura je prilagođena uslovima, rashlađene su i provetrene učionice. Deca su podeljena u dve grupe, po vrtićima, a organizovan je i rad vaspitača. Koristi se i dvorište u prepodnevnimn satima, kada je hladovina.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 27.01.2020.
Zbog povećanog broja pacijenata sa respiratornim oboljenjima u OB „Stefan Visoki“, od 27. januara na snazi zabrana poseta bolesnicima
Ovu informaciju potvrdio je v.d. direktora OB Stefan Visoki dr Nikola Ristić
Postavljeno: 27.01.2020.
SPC i vernici obeležavaju Svetog Savu
Sveti Sava se obeležava kao školska slava, a tim povodom u većini školskih ustanova u Srbiji biće održane Svetosavske akademije.
Postavljeno: 27.01.2020.
Retrospektiva Festivala srpkog filma fantastike u Domu kulture „Vlada Marjanović“ u Starom Selu
Ulaz na projekcije je besplatan.
 


 
 
Kursna lista