Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović posetila Cerovac i obišla rekonstruisani i asfaltirani lokalni put
Postavljeno: 12.08.2019.


Ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture najavila nove projekte na teritoriji palanačke opštine

U okviru posete Podunavskom okrugu i Opštini S. Palanka i nakon obilaska radova na putu S. Palanka- V. Plana, Zorana Mihajlović, potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, obišla je Cerovac. Povod je bio rekontruisani i asfaltirani lokalni put, u dužini od 3,7 kilometara.

U centru sela dočekali su je meštani i građani, kojii su izrazili zadovoljstvo realizovanim projektom, a prisutnima su se obratili Aleksandar Perišić, predsednik Saveta MZ Cerovac, Miloš Marinković, direktor OŠ Milija Rakić, Nikola Vučen, predsednik opštine S. Palanka i Zoran Drobnjak, direktor JP Puitevi Srbije.

Potpredsednica Vlade Srbije, Zorana Mihajlović je obećala nastavak radova na realizaciji projekata u palanačkoj opštini, pre svega u oblasti putne iunfrastrukture, a zatim je razgovarala sa meštanima i brojnim građanima, koji su je dočekali.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 23.01.2020.
Još jedna akcija dobrovoljnog davanja krvi u MZ Donji grad
Ovoga puta interesovanje je znatno veće
Postavljeno: 23.01.2020.
Košarkaši palanačke Mladosti dočekuju beogradski Beovuk(subota, 19 sati)
Meč 15. kola Druge lige Srbije
Postavljeno: 23.01.2020.
Radni sastanak ministra Ružića i predsednika Opštine Nikole Vučena: Obezbeđena i rekonstrukcija vrtića Predškolske ustanove
Jedan od projekata koji će biti realizovan ove godine je kompletna rekonstrukcija centralnog vrtića PU Čika Jova Zmaj, navodi se između ostalog u saopštenju koje je u našu redakciju stiglo iz kabineta predsednika opštine Nikole Vučena
 


 
 
Kursna lista