Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
"Bilo jednom u...Holivudu", "Paklene ulice-Hobs i Šo" i "Kralj Lavova" na repertoaru Palanačkog bioskopa
Postavljeno: 15.08.2019.


Projekcije su zakazane za subotu i nedelju, 17. i 18. avgust

Za sve ljubitelje filmske umetnosti, ovaj vikend u bisokopu u Palanci rezervisan je za tri holivudska blokbastera. Odmah nakon premijere u Srbiji koja je održana tokom ove sedmice, novi Tarantinov film "Bilo jednom u Holivudu" u kome uloge tumače Leonardo Di Kaprio i Bred Pit stiže na repertoar Palančkog bioskopa. Pored toga publika će imati priliku da uživa i u nastvku franšize "Paklene ulice- Hobs i Šo", a za sve one koji nisu pogledali do sada tu su i reprizne projekcije Diznijevog "Kralja lavova".

„Bilo jednom… u Holivudu“ je priča o glumcu i njegovom dvojniku koji kreću na put kako bi pronašli svoje mesto pod suncem u filmskoj industriji daleke 1969. godine. Radnja filma se odvija u Los Anđelesu, u vreme vrhunca hipi Holivuda. Glavni likovi u filmu Rik Dalton (Leonardo Dikaprio), bivša zvezda jedne vestern TV serije i njegov dugogodišnji dvojnik Klif But (Bred Pit), u poslednjoj fazi zlatnog Holivuda bore se za svoj uspeh u svetskoj prestonici filmske industrije koju više ne mogu da prepoznaju. Ali Rik ima poznatu komšinicu – Šeron Tejt (Margo Robi)

Franšiza “Paklene ulice” sada predstavlja potpuno novi projekat u kom Dvejn Džonson i Džejson Stetam repriziraju svoje uloge Luka Hobsa i Dekarda Šoa u filmu Paklene ulice– Hobs i Šo. Ovaj blokbaster eskplozivno otvara novo poglavlje u filmskom univerzumu Paklene ulice, rasprostirući se širom planete, od Los Anđelesa do Londona i od toksičnih predela Černobilja pa sve do raskošne lepote Samoe.

Diznijev „Kralj lavova“ odvešće nas u afričke savane, gde je rođen budući kralj. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obeležena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada. 

Raspored projekcija:

Subota 17. Avgust:
 
16:15 „Kralj lavova“ sinhronizovan
 
18:30 „Paklene ulice-Hobs i Šo“
 
21:00 „Bilo jednom u Holivudu“
 
Nedelja 18. avgust:
 
16:15 „Kralj lavova“ sinhronizovan
 
18:30 „Kralj lavova“ sinhronizovan
 
21.00 „Bilo jednom u Holivudu“

Karte se mogu kupiti na biletarnici Kulturnog centa u Palanci.
Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 14.08.2020.
Zavod za javno zdravlje Požarevac: Prema podacima od 14. avgusta u Podunavskom okrugu ukupno 1123 slučaja Covida-19
Broj novih slučajeva: Smederevo 4, Velika Plana nijedan, Smed. Palanka nijedan
Postavljeno: 14.08.2020.
Otkazan avgustovski Sajam poljoprivrednih mašina i alata
Zbog sprečavanja širenja korona virusa
Postavljeno: 14.08.2020.
Crna Gora sutra, 15. avgusta, otvara granice sa Srbijom
Biće potreban PCR test za ulazak
 


 
 
Kursna lista