Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Nepoznati počinioci pisali crnim auto-lakom po fasadama zgrada Gradskog pozorišta i Narodnog muzeja u Palanci
Postavljeno: 22.08.2019.


Slučaj je prijavljen policiji, a za počiniocima se traga.

U našu redakciju sitglo je saopštenje Kulturnog centra iz Smederevske Palanke:

"U noći između srede i četvrtka, nepoznati počinioci su ostavili poruke podrške sportskom klubu za koji navijaju, ispisane crnim auto-lakom, na fasadama ustanova kulture u našem gradu: Pozorište i Narodni muzej. Slučaj je prijavljen policiji, a za počiniocima se traga. 

 
Iz Ustanove Kulturni centar poručuju da imaju razumevanje za različite pojavne oblike podrške sportskim klubovima, sve dok to ne ugrožava izgled fasada ustanova kulture, kao i dok je sve to u okvirima civilizovanog ponašanja. Ovakve i slične pojave ne služe na ponos pravim i iskrenim uživaocima u sportu, a sigurno su daleko od pristojnog navijanja. Apostrofira se izgled i aktuelno stanje ove ustanove kulture, koji su dodatno ugroženi sinoćnim bezumnim ponašanjem pojedinaca."


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.01.2020.
Atletičari Jasenice učestvovali na Prvenstvu Beograda za starije pionire: Branko Basarić zauzeo 4. mesto uz lični rekord
Mila Milosavljević sedma, a Maja Vićentijević osma
Postavljeno: 20.01.2020.
Pod sloganom „Rano otkrivanje može sprečiti rak grlića materice” od 20. do 26. januara obeležava se Evropska nedelja prevencije raka grlića materice
Оvоm nеdеljоm prеnоsimо pоruкu о znаčајu dоstupnih mеrа prеvеnciје u nаšој zеmlji, u cilju sprеčаvаnjа оbоlеvаnjа i umirаnjа оd rака grlićа mаtеricе.
Postavljeno: 20.01.2020.
Danas je Jovanjdan
Ovaj praznik posvećen je Isusovom rođaku, koji je poznat kao Jovan Preteča.
 


 
 
Kursna lista