Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
OŠ HIM prva škola u Srbiji u projektu pristupa internetu preko Akademske mreže Srbije
Postavljeno: 23.08.2019.


Akademska mreža Srbije (AMRES) je u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, pokrenula projekat pod nazivom „Razvoj IKT infrastrukture u ustanovama obrazovanja, nauke i kulture“. Cilj je da sve osnovne i srednje škole u Srbiji dobiju pristup internetu preko Akademske mreže Srbije.

Iz gradske OŠ Heroj Ivan muker u Palanci saopšteno je da su, uoči početka nove školske godine, učesnici veoma značajnog porojekta:

"Osnovna škola „Heroj Ivan Muker“ je prva škola u Srbiji koja je dobila AMRES. Danas su završeni radovi i pokrivenost internetom u našoj školi je 100%.

Akademska mreža Srbije (AMRES) je u saradnji sa Ministarstvom trgovine, turizma i telekomunikacija i Ministarstvom prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, pokrenula projekat pod nazivom „Razvoj IKT infrastrukture u ustanovama obrazovanja, nauke i kulture“.

Cilj je da sve osnovne i srednje škole u Srbiji dobiju pristup internetu preko Akademske mreže Srbije.

Učenici dobijaju pristup pouzdanom i sigurnom internetu. Sav saobraćaj se filtrira, što znači da je onemogućen pristup sajtovima koji sadrže pornografiju, pedofiliju, kockarske igre i promovisanje kriminala."


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 21.01.2020.
Sutra svečano otvaranje jedinstvenog upravnog mesta u zgradi opštine Smederevska Palanka
Jedinstveno upravno mesto otvoriće ministar državne upravne i lokalne samouprave Branko Ružić, najavio je predsednik Opštine Nikola Vučen
Postavljeno: 21.01.2020.
Gostovanje i mini koncert učenika Muzičke škole "Božidar Trudić" u OŠ Đorđe Jovanović u Selevcu
Nastupali učenici viših razreda
Postavljeno: 21.01.2020.
Dobri rezultati atletičara palanačkog Elita na Prvenstvu Beograda za starije pionire: Tamara Ivković četvrta u bacanju kugle
Damjan Jovanović istrčao lični rekord na 300 m
 


 
 
Kursna lista