Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Počelo obeležavanje horizontalne signalizacije u Palanci
Postavljeno: 02.09.2019.


Poseban akcenat stavljen je na postavljanje horizontalne signalizacije u zonama škola

Tokom prethodne sedmice u našem gradu počelo je postavljanje horizontalne saobraćajne signalizacije na svim frekventnim saobraćajnicama i u blizini obrazovnih ustanova. Ovi radovi, koje finansira lokalna samouprava, biće nastavljeni i ove nedelje, potvrdio je predsednik opštine Smederevska Palanka Nikola Vučen.

On je takođe istakao da će horizontalna signalizacija biti postavljena na svim raskrsnicama, izuzev u onim ulicama gde kroz nekoliko dana treba da otpočnu radovi na rekonstrukciji kolovoza koji se sprovode u okviru projekta sanacije regionalnog putnog pravca Smederevska Palanka-Velika Plana.

Da potsetimo, u okviru pomenutog projekta biće rekonstruisane ulice Jozefa Šulca (od skretanja za Kiseljak do OB „Stefan Visoki“), I Srpskog Ustanka, Francuska i Glavaševa.

S obzirom da je je danas počela nova školska godina, predsednik Opštine je apelovao na vozače da prilagode brzinu, da budu pažljivi i uspore u zonama škola.
 Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.01.2020.
Atletičari Jasenice učestvovali na Prvenstvu Beograda za starije pionire: Branko Basarić zauzeo 4. mesto uz lični rekord
Mila Milosavljević sedma, a Maja Vićentijević osma
Postavljeno: 20.01.2020.
Pod sloganom „Rano otkrivanje može sprečiti rak grlića materice” od 20. do 26. januara obeležava se Evropska nedelja prevencije raka grlića materice
Оvоm nеdеljоm prеnоsimо pоruкu о znаčајu dоstupnih mеrа prеvеnciје u nаšој zеmlji, u cilju sprеčаvаnjа оbоlеvаnjа i umirаnjа оd rака grlićа mаtеricе.
Postavljeno: 20.01.2020.
Danas je Jovanjdan
Ovaj praznik posvećen je Isusovom rođaku, koji je poznat kao Jovan Preteča.
 


 
 
Kursna lista