Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
7. "Memorijal Nenada Ribarića" u nedelju 8. septembra
Postavljeno: 05.09.2019.


Tradicionalno takmičenje u prpremanju jela u kotliću biće održano u ugostiteljskom objektu Etno kutak kod Tome

Sedmi "Memorijal Nenada Ribarića", sada već tradicionalno takmičenje u pripremanju jela u kotliću biće održano u nedelju 8. septembra u ugostiteljskom objektu "Etno kutak kod Tome" u Smederevskoj Palanci.

Prema rečima organizatora, do sada je prijavljeno deset ekipa a pored političkih stranaka koje se tradicionalno okupljaju na ovom Memorijalu učešće mogu da uzmu i udruženja građana i sportske organizacije.

Nenad Ribarić bio je istaknuti politički i opštinski funkcioner, koji je tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći. Do prošle godine u okviru ovog Memorijala bio je organizovan i turnir u malom fudbalu koji će ove godine izostati.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.01.2020.
Atletičari Jasenice učestvovali na Prvenstvu Beograda za starije pionire: Branko Basarić zauzeo 4. mesto uz lični rekord
Mila Milosavljević sedma, a Maja Vićentijević osma
Postavljeno: 20.01.2020.
Pod sloganom „Rano otkrivanje može sprečiti rak grlića materice” od 20. do 26. januara obeležava se Evropska nedelja prevencije raka grlića materice
Оvоm nеdеljоm prеnоsimо pоruкu о znаčајu dоstupnih mеrа prеvеnciје u nаšој zеmlji, u cilju sprеčаvаnjа оbоlеvаnjа i umirаnjа оd rака grlićа mаtеricе.
Postavljeno: 20.01.2020.
Danas je Jovanjdan
Ovaj praznik posvećen je Isusovom rođaku, koji je poznat kao Jovan Preteča.
 


 
 
Kursna lista