Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
Počela izgradnja novog fekalnog kolektora u Glavaševoj ulici
Postavljeno: 05.09.2019.


Kolektor u dužini od oko 800 metara biće izgrađen od stovarišta Savić do skretanja za Cekić brdo

U Glavaševoj ulici u Palanci, počela je izradnja fekalnog kolektora u dužini od oko 800 metara, prečnika cevi fi 250, koji počinje od stovarišta “Savić” i završava se kod skretanja za Cekić brdo. Izvođači radova su preduzeće Niskogradnja i JKP “Vodovod” a vrednost je oko 5 miliona dinara.

Prema rečima Saše Đokića, rukovodioca u JKP “Vodovod”, planirano je da se kolektor završi za 20-ak dana, kada će biti omogućeno i priključivanje korisnika posebno onih koji se nalaze u tom industrijskom delu Palanke, kao i stanovnika Cekić brda.

On je istakao da je izgradnja ovog kolektora veoma značajna jer taj deo grada nema kanalizaciju i zbog velikog broja septičkih jama postojala je mogućnost da dođe do zagađenja izvorišta “Buline vode”.

U ovom delu grada ima manjih zastoja u saobraćaju zbog izvođenja radova, ulica je potpuno prohodna za vozila, ali se apeluje na vozače da budu pažljivi i prilagode brzinu uslovima na putu.
 Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 20.01.2020.
Atletičari Jasenice učestvovali na Prvenstvu Beograda za starije pionire: Branko Basarić zauzeo 4. mesto uz lični rekord
Mila Milosavljević sedma, a Maja Vićentijević osma
Postavljeno: 20.01.2020.
Pod sloganom „Rano otkrivanje može sprečiti rak grlića materice” od 20. do 26. januara obeležava se Evropska nedelja prevencije raka grlića materice
Оvоm nеdеljоm prеnоsimо pоruкu о znаčајu dоstupnih mеrа prеvеnciје u nаšој zеmlji, u cilju sprеčаvаnjа оbоlеvаnjа i umirаnjа оd rака grlićа mаtеricе.
Postavljeno: 20.01.2020.
Danas je Jovanjdan
Ovaj praznik posvećen je Isusovom rođaku, koji je poznat kao Jovan Preteča.
 


 
 
Kursna lista