Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Društvo
JKP "Opštinska groblja": Od 9. septembra počinje zakup mesta u Glavaševoj ulici za Krstovdanski vašar u Palanci
Postavljeno: 06.09.2019.


Cene su nepromenjene u odnosu na prošlu godinu. 10. i 11. septembra počeće zakup i rezervacija prostora za šatore i zabavne igre, rekli su nadležni iz ovog preduzeća

Svake godine od 26. do 28. septembra U Palanci se održava jedna od najstarijih manifestacija u Srbiji, Krstovdanski vašar. Pripreme za ovaj tradicionalni događaj počinju sa prvim danima septembra, tako je i ove godine, a organizacija vašara odnosno zakup mesta u Glavaševoj ulici, poverena je JKP „Opštinska groblja“.

Prema rečima Branka Stupića iz ovog javno-komunalnog preduzeća, zakup za Glavaševu ulicu startuje u ponedeljak, 9. septembra, a obeležavanje mesta u pomenutoj ulici je već počelo. Cene su nepromenjene u odnosu na prošlu godinu, i kada je u pitanju zakup i komunalna taksa koja je u nadležnosti opštine Smederevska Palanka.


Zakup i rezervacija mesta na prostoru samog vašarišta za šatore i zabavne igre takođe će biti organizovani tokom sledeće sedmice, tačnije 10. i 11. septembra rekli su nadležni.

Sve dodatne informacije mogu se dobiti u prostorijama JKP "Opštinska groblja" u ulici Prvog srpskog ustanka broj 109.Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 16.09.2019.
Zbog radova na rekonstrukciji ulice Đoke Pavlovića u Palanci izmenjen režim saobraćaja od utorka u 8 časova
Radovi će se obavljati od 17. septembra u 8 sati, kada će biti zatvoren deo ulice Prvog srpskog ustanka i ulica Đoke Pavlovića.
Postavljeno: 16.09.2019.
U Velikoj Plani održava se trening pod nazivom "Kul je da znaš! Vršnjačkom medijacijom protiv nasilja"
U ovom projektu učestvuju nastavnici i učenici sedam srednjih škola
Postavljeno: 16.09.2019.
EPS Distribucija: Sutra, 17. septembra, bez struje deo Azanje
Razlog su radovi na dalekovodu
 


 
 
Kursna lista